novák dezső Utánpótlás Emléktorna

2019.02.06. 11:58

A Ferencvárosi TC lett az első, jól szerepeltek a veszprémiek

A Ferencvárosi TC sikerével ért véget az V. Novák Dezső Utánpótlás Emléktorna Tapolcán, a Csermák József Rendezvénycsarnokban.

Horváth Gábor

Idén is megrendezték Tapolcán az U13-as korosztályos labdarúgótornát, amellyel a Ferencváros korábbi legendás játékosára és edzőjére, a kétszeres olimpiai bajnok Novák Dezsőre emlékeztek.

Az eseményen nyolc csapat lépett pályára: a házigazda Tapolca IAC VSE-n kívül megyénkből a Veszprémi FC USE képviseltette magát, mellettük ott volt a Ferencváros, a ZTE Akadémia, az Illés Akadémia, a Bene Ferenc LA, az MTE 1904, valamint a Dunaújváros alakulata.

A körmérkőzéses viadalon az FTC szerezte a legtöbb pontot (19), a második helyen a ZTE (15) zárt, a harmadik pedig a VFC USE (13) lett. A további sorrend: 4. Illés Akadémia 12, 5. Bene Ferenc LA 12, 6. MTE 1904 9, 7. Dunaújváros 3, 8. Tapolca 0.

Az emléktorna keretében gálameccset is játszottak, a Novák All-Stars és a Tapolcai Öregfiúk lépett pályára egymás ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!