labdarúgó nb III

2019.03.03. 20:48

Perutz FC: emberelőny és döntetlen

Döntetlennel kezdte idei szereplését az NB III-ban a Pápai Perutz FC, mely közvetlen riválisával, a III. Kerületi TVE-vel osztozott meg a pontokon a tavaszi nyitányon.

Haraszti Gábor

Emberelőnyben focizhatott negyven percig a Perutz FC Pápa (sárgában) de csak ikszre futotta

Fotó: Penovác Károly/Napló

III. Ker.–Perutz FC 1-1 (0-1)

Budapest, 100 néző. V.: Zierkelbach. III. Kerületi TVE: Jeszenszky – Hámori, Kaszai, Rabatin (Szántó 91.), Petneházi, Borvető, Kürti, Pleszkán (Rácz 70.), Szalai, Sorecz, Erdei. Edző: Gál István. Perutz FC: Szigeti – Nagy, Dóczi, Császár, Böröczky – Baldauf, Ivancsics (Benecz 78.), Iványi (Bohner 63.), Szilágyi – Szabó Zs. (Hanzl 78.), Tóth M. Edző: Rozmán László.

Gsz.: Petneházi, ill. Tóth M.

Emberelőnyben focizhatott negyven percig a Perutz FC Pápa (sárgában) de csak ikszre futotta Fotó: Penovác Károly/Napló

A pápaiak kezdőcsapatában két téli szerzemény, Tóth és Szilágyi kapott helyet, a kapuban pedig a saját nevelésű Szigeti Ákos állt. Jó szellemben, fölényben futballozott az első 45 percben a pápai alakulat, ennek köszönhetően a 38. percben sikerült is megszereznie a vezetést: Tóth Milán volt eredményes, aki egy jobb oldali beadást helyezett a hálóba, 0-1. A második félidő hatodik percében tíz emberre fogyatkozott a hazai gárda, az 51. percben Szalai Vilmost küldte le a játékvezető, miután szándékosan odarúgott Szabó Zsoltnak. Tíz perccel később egyenlítettek a fővárosiak, Petneházi büntetőből volt eredményes (1-1), miután a játékvezető szerint kezezés történt a tizenhatoson belül. A fennmaradó időben az eredmény nem változott.

Rozmán László: – Érzésem szerint otthagytunk két pontot, nem vagyok megelégedve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!