Nincsenek könnyű helyzetben

2019.05.04. 11:00

Székesfehérváron játszik a Perutz FC

A kiesés elől menekülő Mol Vidi II otthonában folytatja az NB III-as labdarúgó-bajnokságot a Lengyel Ferenc irányítása óta veretlen Perutz FC.

Haraszti Gábor

pápai együttes dolgát hiányzások nehezítik Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Legutóbbi három mérkőzésén öt egységgel gyarapította pontjai számát a pápai csapat, mely a Komárom ellen ugyan a második félidő elején hátrányba került, húsz perccel a lefújás előtt Ivancsics Gellért fejesével azonban egy pontot meg tudott szerezni.

A pápai együttes dolgát hiányzások nehezítik Fotó: Penovác Károly/Napló

– Kétségtelen, hogy amióta mi irányítjuk a csapatot, a Komárom volt a legkomolyabb próbatétel – vélekedett Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. – A mérkőzés visszanézése után sem értem, hogy az első húsz perc után miért estünk szét. A második félidőben a balszerencsés gól után megint volt egy kimondottan jó időszakunk, ekkor be is tudtunk találni, összességében ­reális eredmény született.

Vasárnap 11 órai kezdéssel a Vidi II-höz utaznak a sárga-kékek, a fehérváriak nagy csatát vívnak a bennmaradásért. – Az NB I-ben eldőlt a bajnoki cím sorsa, úgy gondolom, a vezetők nem szeretnék, hogy a Vidi II kiessen az NB III-ból. Elképzelhetőnek tartom, hogy több visszajátszó is lesz, így nehéz jósolni. Ősszel láttam a Vidi pápai ven­dégjátékát, egy jó erőkből álló, fiatal, motivált társaság, biztos vagyok benne, hogy nehéz dolgunk lesz. Kikapni természetesen nem szeretnénk, de sok a sérültünk, két alapemberünk eltiltott, szóval nem egyszerű a helyzetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!