Dobogós helyek

2019.06.29. 07:00

Aranyérmet szereztek az újonc tapolcai vívók

A Tapolca Vívóklub tagjai jól szerepeltek az Olimpici OB Párbajtőr Szalay Gyöngyi Emlékversenyen Keszthelyen.

Tóth B. Zsuzsa

Az újonc leánycsapat aranyérmesei balról jobbra: Tarsoly Borbála, Sulyok Melani, Kovács Bianka

Forrás: Vívóklub

Az ifjú vívók így egy arany-, két ezüst- és egy bronz­éremmel zárták a ­2018/19-es idényt. Törpici leány kategó­riában 56 induló közül a nyolcadik lett Konczek Lina ­Melodi. Csapatban a 12 induló közül a hatodik helyet szerezte meg Bolla Sára, Hegyi Dorka, Konczek Lina Melodi. Törpici fiú kategóriában 69-en indultak, 15. lett Makkos Norbert László, 23. pedig Molnár Benjamin.

Gyermek leány kategóriában 88 induló közül a nyolcadik helyet szerezte meg Tarsoly Borbála, 10. lett Cséri Sára, 28. Cserép Dorina. Csapatban a 17 induló közül harmadik lett Cserép Dorina, Cséri Sára, Konkoly Evelin és Tarsoly Borbála. Gyermek fiú kategóriában 125 induló volt, Bicsérdi Csongor nyolcadik lett. Csapatban a 21 induló közül a kilencedik helyet szerezte meg Bicsérdi Csongor, Makkos Bence, Süketes Miklós Csaba. Újonc leány kategóriában 100 induló volt, Tarsoly Borbála második lett, Sulyok Melani kilencedik, Kovács Bianka 14., Cséri Sára 26. Csapatban a 19 induló közül a Tapolca 1. csapat első lett: Kovács Bianka, Sulyok Melani, Tarsoly Borbála.

Az újonc leánycsapat aranyérmesei balról jobbra: Tarsoly Borbála, Sulyok Melani, Kovács Bianka Fotó: Vívóklub

A Tapolca 2. csapat kilencedik lett: Cserép Dorina, Cséri Sára, Konkoly Evelin. Újonc fiú kategóriában a 99 induló közül Bicsérdi Csongor 24. lett. Csapatban 18 induló volt, a 15. helyet szerezte meg Bicsérdi Csongor, Makkos Bence, Süketes Miklós Csaba. A serdülő leány kategória 102 indulója közül 16. lett Sulyok Melani, 20. lett Cséri Sára. A serdülő leány csapat 18 indulójából a kilencedik helyet szerezte meg Kovács Bianka, Sulyok Melani és Tarsoly ­Borbála.

Az Olimpici Gp. Újonc lányoknál a 2018/19-es évad sorozatának negyedik helyét Sulyok Melani szerezte meg. Sportszerű magatartásáért fair play díjat kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!