foci

2019.08.15. 07:00

Visszatért Veszprémbe a védőjátékos

Miután nyáron rá­bólintott a Perutz ajánlatára és végigcsinálta a komplett felkészülést, elköszönt a pápai klubtól Domján Roland.

Haraszti Gábor

Sem a Balatonlelle, sem a Veszprém ellen nem lépett pályára az átigazolási időszakban az újonc Veszprémtől érkezett 29 esztendős védő, aki ezt megelőzően a megyei pontvadászatban, az NB III-ban és az NB II-ben kilencven alkalommal lépett pályára pápai mezben, melyeken összesen hat gólt jegyzett.

– A Balatonlelle ellen Roland ott volt a keretben, pályára nem lépett, a következő héten a Veszprém elleni meccs­re készülve a játékos jelezte a stábnak, hogy a több szereplési lehetőség reményében szeretne visszatérni Veszprémbe – tájékoztatott Glatz Lajos ügyvezető.

– A megyei riválissal és a labdarúgóval ápolt jó viszony miatt akceptáltuk kérését, és nem gördítettünk akadályt a távozása elé, sok sikert kívánunk neki régi-új klubjában.

A Perutz FC a hétvégén a tabellát százszázalékos teljesítménnyel, 10-0-s gólkülönbséggel vezető Érdhez utazik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!