szép számmal érkeztek

2019.09.17. 09:00

A legifjabb korosztály Bozsik-fesztiválja

A 2019/20-as évad első Bozsik fesztiválját rendezte meg a Veszprémi Foci Centrum USE.

B. Virág Rita

A Bozsik fesztivált kéthetente tartják meg a VFC USE sporttelepen. A képen Finta Benedek Fotó: MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóság

A Bozsik fesztiválra Veszprémből és a környékbeli településekről szép számmal érkeztek. A rendező VFC USE sportolói mellett a Szilágyi DSE, a Báthory-iskola, a Zirc, a Gyulafirátót, a Start SE, a Csetény is delegálta csapatait az U7, U8, U9-es korosztályba.

A legkisebbek számára olyan ügyességi pályát alakítottak ki, ahol a cselezést, a labdavezetést, a passzolást, a lövést gyakorolhatták.

A nagyobbak számára pedig a funino játékrendszer szerint, nyolc pályán zajlottak a három a három elleni mérkőzések. A négyszer kétperces összecsapások alatt mindenki megmutathatta, mire képes, mennyit fejlődött az elmúlt időszakban.

A Bozsik fesztivált kéthetente tartják meg a VFC USE sporttelepen.
A képen Finta Benedek Fotó: MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóság

A közel százötven kis focistát a rendezvény végén egy csokival is megajándékozták a szervezők, sőt az edzők által ezen a napon legjobb teljesítményt nyújtók egy nagyobb csokoládét is kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!