Egyelőre sereghajtó az együttes

2019.09.19. 21:29

Hazai pályán kapott ki a másodosztályú Tihany

Továbbra is pont nélkül áll a tihanyi futsalcsapat, amely a legutóbbi fordulóban hazai pályán kapott ki a másodosztályban.

Horváth Gábor

László Gábor szépített az első félidőben, de így sem volt esélye a Tihanynak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Két vereség után javításra készült a tihanyi futsalcsapat az NB II nyugati csoportjában, ahol a TFSE gárdáját fogadta.

Jól kezdődött a meccs hazai szempontból, Hoffer Levente a negyedik percben megszerezte a vezetést, a folytatásban azonban már nem sok örömük lehetett a félszigetieknek.

A vendégek hat perccel később egyenlítettek, s bár László találata szoros első félidőt eredményezett, a szünet után mondhatni már csak egy csapat volt a pályán.

A Tihanyi FC így továbbra is pont nélkül áll, az együttes sereghajtó a tízcsapatos mezőnyben.

László Gábor szépített az első félidőben, de így sem volt esélye a Tihanynak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Eredmény: Tihanyi FC– TFSE 2-8 (2-3). Tihany. V.: Kovács, Janitz, Blum. Tihanyi FC: Jónás – Dévényi, Hoffer L., Hoffer D., Petróczi. Csere: Endresz, Erdősi P., Gulyás, László, Vörös, Németh, Molnár, Hegedűs. Edző: Németh Gábor. TFSE: Mészáros – Andorka, Dudás, Fodor, Fritz A. Csere: Papp, Szalmás, Rónaszéki, Fritz B., Lipl, Csernai, Kertész. Edző: Csernai Gábor.

Gólszerző: Hoffer L. (4.), László (19.), ill. Dudás (10.), Szalmás (13., 27., 32.), Fodor (18., 22.), Andorka (22.), Lipl (26.).

A Tihanyi FC legközelebb idegenben lép pályára, jövő hétfőn a Haladás VSE II vendége lesz. A szombathelyi meccs 19.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!