első osztályú csapatbajnokság

2019.10.10. 06:59

Könnyed tapolcai sakkgyőzelem

Elrajtolt a küzdelem a Veszprém megyei első osztályú sakkcsapatbajnokságban. A pontvadászatban nyolc együttes vesz részt.

Horváth Gábor

A pápaiak (balra) legyőzték a pétfürdőieket a nyitányon Fotó: Péti MTE

Fotó: Péti MTE

Az első fordulóban a Tapolca VSE III aratta a legnagyobb arányú győzelmet, a csapat Révfülöpön nyert rendkívül magabiztosan, esélyt sem hagyva ellenfelének.

A pápaiak (balra) legyőzték a pétfürdőieket a nyitányon Fotó: Péti MTE

A tapolcaiak mellett az Ezüst Huszár SE II. Veszprém-Eplény, az Ajka Városi ASSE, valamint a Szabadgyalog SE Pápa ünnepelhetett sikert a nyitányon. A második játéknapot október 20-án rendezik.

Eredmények, első forduló: Ezüst Huszár SE II. Veszprém-Eplény–Kelet-balatoni SE 7-5, Révfülöp NSE-Tapolca VSE III 2-10, Bányász SK Ajka III–Ajka Városi ASSE 4,5-7,5, Szabadgyalog SE Pápa–Péti MTE 7,5-4,5.

A következő fordulóban (játéknap: október 20., vasárnap): Ezüst Huszár SE II Veszprém-Eplény–Szabad- gyalog SE Pápa, Tapolca VSE III–Bányász SK Ajka III, Kelet-balatoni SE–Ajka Városi ASSE, Péti MTE–Révfülöp NSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!