Visszavárják a törzsszurkolókat

2019.11.23. 11:00

A harmadik Nyírgyulajt fogadja az 1. Futsal Club Veszprém

Visszavágna a második fordulóban elszenvedett 1-0-s vereségért a Nyírgyulajnak az 1. Futsal Club Veszprém alakulata.

Bényi Kálmán

A fiatal Bencsik Ádám játékára is nagy szükség lesz Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az előző fordulóban 2-2-es döntetlent ért el a DEAC otthonában a veszprémi futsalcsapat, amely az egy pontnak köszönhetően újabb helyet lépett előre a tabellán, és már a nyolcadik helyen áll.

– Nem volt igazságos a végeredmény, mert mezőnyben végig uraltuk a játékot. Sajnos a helyzetek kimaradtak, háromszor is csak a kapufa mentette meg a hazaiakat a góltól – összegzett Frank Tamás, az 1. FCV vezetőedzője.

Hozzátette, csalódott, mert győzelmet szalasztottak el tanítványai.

– Igaz, hogy egy hellyel előrébb léptünk a táblázaton, de a sereghajtó Csömör is nyerni tudott, s így az utolsó három társaság egyaránt hét ponttal áll. Óriási a nyomás rajtunk, de megbirkózunk vele, és szeretnénk hazai sikerrel célba venni a középmezőnyt – fogalmazott a tréner.

A fiatal Bencsik Ádám játékára is nagy szükség lesz Fotó: Pesthy Márton/Napló

Nem ígérkezik könnyű feladatnak a Nyírgyulaj elleni találkozó, amelyet hétfőn 18.30 órakor rendeznek meg a szokott helyen, a Március 15. úti sportcsarnokban, ám a veszprémi futsalosok számítanak a már többször parázs hangulatot teremtő törzsszurkolóik segítségére. Arra vágynak, hogy közös erővel, együtt találjanak rá a siker útjára.

A Nyírgyulaj jelenleg a harmadik helyet foglalja el az NB I-es táblázaton, hatszor nyert, két iksz és két vereség mellett. A gárda három ukrán és egy román légióst is alkalmaz.

– Ellenfelünk keretét olyan egyéniségek alkotják, akik egymaguk is képesek eldönteni egy-egy találkozó végkimenetelét. Azonban fűt a bizonyítási vágy minket és hazai pályán mindent elkövetünk azért, hogy három ponttal gazdagodjunk – hangsúlyozta az edző. Klicsó kapus vállsérülése miatt, Bencsik Roland a bokája miatt nem szerepelhet. Tama Ádám úgy döntött szezon közben, hogy nem erősíti tovább a veszprémieket. Jó hír, hogy Komáromi Péter eltiltása lejárt, és pályára lép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!