Két Perutz-góllal indult a meccs

2020.01.19. 15:35

Az NB II-es ETO vendége volt a Pápa

Első felkészülési mérkőzésén 0-2-es első félidőt követően 4-2-es vereséget szenvedett Győrben a Perutz FC NB III-as labdarúgócsapata.

Haraszti Gábor

A sárga mezes pápaiak jó meccset játszottak Győrben

Fotó: Haraszti Gábor

ETO–Perutz FC 4-2 (0-2)

Győr. ETO FC Győr, 1. félidő: Gyurákovics – Kovács, Vári, Fejes, Jakab, Kun, Kiss, Simon, Gaál, Horváth, Priskin. 2. félidő: Horváth – Kovács, Dvorschák, Gengeliczky, Kalmár, Bagi, Charizopulos, Tömösvári, Andric, Lovrencsics, Simon. Edző: Kondás Elemér.

Pápai Perutz FC: Keserű – Nagy T., Császár, Dóczi, Böröczky – Baldauf, Iványi, Zsirai, Kalász, Szilágyi – Szabó Zs.. Csereként pályára lépett: Szigeti, Benecz, Farkas B., Márton, Cseke, Molnár T., Hanzl, Irmes, Farkas D. Edző: Lengyel Ferenc.

A téli felkészülés első edzőmeccsén az NB II-es ETO ellen léptek pályára a pápaiak. A hazaiak domináltak a kezdő sípszót követően, a 15. percben a Ferencvárostól igazolt Priskin Tamás be is talált, igaz, ezt lesről tette. Tíz perccel később Keserű védett bravúrral egy bal sarokba tartó fejest, majd az első fél óra végéhez közeledve Nagy Tamás találatával a pápaiak megszerezték a vezetést.

A 42. percben megduplázta előnyét a Perutz, egy bedobást követő labdaszerzés után Kalász lőtt nagy gólt a hosszúba.

A sárga mezes pápaiak jó meccset játszottak Győrben
Fotó: Haraszti Gábor

A szünetben Lengyel Ferenc kilenc helyen változtatott, a kezdőcsapatból csak Nagy és Zsirai maradt a pályán. Nem sokkal a fordulás után Tömösvári bólintott a jobb felsőbe, majd tíz perc elteltével a támadó szintén fejjel mattolta Szigeti kapust. Kettő-kettő után is a győriek akarata érvényesült, Lovrencsics góljával már náluk volt az előny, a 4-2-es végeredményt Andric tizenegyesből állította be.

Lengyel Ferenc: – Nagyon jó fizikális felkészülés volt a mai 90 perc, és ami még nagyon fontos, hogy senki sem sérült meg. További pozitívum, hogy az ősszel látott idegenbeli játékunk, a masszív védekezés és az abból történő hatékony támadás az első félidőben működött.

A Pápa január 22-én az Ajka otthonában játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!