közönségszavazás

2020.01.15. 19:11

Rasovszky Kristóf lehet a 2019-es Év Legjobb Nyíltvízi Férfi Úszója

Rasovszky Kristóf, a „balatoni cápa” jól teljesített 2019-ben. Megnyerte a FINA maratoni világversenyét, és a FINA öt kilométeres világbajnokságát is.

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A Dél-Koreában rendezett 10 kilométeres versenyen elért negyedik helyezésével kvalifikáltatta magát a 2020-as tokiói olimpiára.

A profik között Katarban másidk, a Seychelles-szigeteken második, Balatonfüreden első helyezést ért el (7 másodperccel megelőzve a második helyen végző ellenfelét). Két további győzelmet, és egy ötödik helyezést zsebelt be még világszerte, nagyon kemény mezőnyben is helytállva.

Versenyszellemét, összeszedettségét és szerénységét ellenfelei is elismerik.

Kiemelkedő eredményei és helytállása miatt idén bekerült a Nyíltvízi Úszó Világszövetség (WOWSA) honlapján közzétett szavazás jelöltjei közé, ahol 2019 legjobb nyíltvízi úszóira szavazhat a közönség.

Szavazni február 1-én, 12 óráig lehet, aznap közzé is teszik, ki lett a 2019-es Év legjobb Nyíltvízi Férfi Úszója díj győztese.

Segítsünk Kristófnak egy szavazattal, megérdemli!

A szavazást ezen a linken érheti el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában