Különdíjat kapott a csapatkapitány

2020.02.13. 07:00

Ötödik tornagyőzelmét aratta a sümeg-dabronci U13-as csapat

Sorozatban ötödik tornagyőzelmét aratta a Sümeg-Dabronc U13-as alakulata az első osztályú országos miniröplabda-bajnokságban.

Bényi Kálmán

A Sümeg-Dabronc csapata kisebb hullámvölgybe került, de szépen összeszedte magát

Fotó: Sümegi RE

Remekül kezdte a Győrben megrendezett tornát Kaposi-Pető Tamara együttese, hiszen az első mérkőzésen a hazaiakat sima 3-0-s szettaránnyal múlta felül. A folytatásban azonban kisebb mentális hullámvölgybe kerültek a sümegi fiatalok, amit a Szeged könyörtelenül megbüntetett. Az egymeccses szünetben a Veszprém megyeiek rendezni tudták soraikat, és a folytatásban, már nem találtak legyőzőre.

Eredmények: Sümeg/ Dabronc-Széchenyi Győr 3:0, Sümeg/Dabronc-Szegedi RSE 1:2, Sümeg/Dabronc-KESI A 2:0, Sümeg/ Dabronc-MÁV Előre RÁ 2:0, Sümeg/Dabronc-Szegedi RSE 2:1

Kaposi-Pető Tamara edző: A mai nap elején mentálisan gödörbe estünk. Mivel a fiúkkal szoros a kapcsolatom, tudtam, hogyan tudom őket támogatni, ami bejött és sikerült erőre kapni. A döntőben végig extázisban játszottunk. Nagyon hálás vagyok, amiért ilyen pillanatokat élhetek meg velük. Büszke vagyok a fiúkra, mindannyian nagyon akarták ezt a tornagyőzelmet. Elismerésben részesült Németh Áron, aki nagyon szorgalmas, rengeteg munka van mögötte. Mindemellett a tanulásban is jeleskedik. Igazi csapatkapitány, aki összetartja a srácokat, stabil és látványos játékot nyújt. Köszönjük a szülőknek a buzdítást.

A Sümeg-Dabronc csapata kisebb hullámvölgybe került, de szépen összeszedte magát Fotó: Sümegi RE

A csapat tagjai: Németh Barnabás, Juhász Norbert, Cserép Tamás, Arany Csongor,Juhász Csaba, Balla Márk, Németh Áron, Szabó Csongor, Tóth Bálint, Péter Roland, Horváth Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!