új időpontot keresnek

2020.03.12. 19:43

Elhalasztják a Spartan Race veszprémi eseményeit

A járványügyi helyzet és a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt elhalasztják az április 4-5-re tervezett Veszprém Sprint & Super Honor Race, Veszprém Kids és Veszprém Hurricane Heat eseményeit, közölték a szervezők szerdán éjszaka.

Napló-információ

A kőkemény versenyeknek több mint hétezren vágtak neki

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Közleményükben hozzátették, a befizetett regisztrációk érvényesek az új időpontban megrendezendő versenyre is, amelynek dátumát még nem tették közzé, de rövidesen bejelenthetik. A Spartan Race közösségi oldalán hozzászólásokra reagálva azt írták a szervezők, a verseny helyszíne az új időpontban is a jutaspusztai katonai bázis lesz, egy másik kommentre reagálva pedig közölték: „mindenképpen szeretnék megtartani idén a versenyt”.

– Versenyzőink biztonsága az elsődleges számunkra. Felülvizsgáljuk a bevált gyakorlatokat a versenytervezésben, és bevezetjük a szükséges óvintézkedéseket a megbetegedés kockázatának csökkentése érdekében – írták. A verseny résztvevőitől azt kérték, figyeljék az e-mailben küldött értesítéseket, valamint a Spartan hivatalos weboldalain és közösségi média csatornáin közzétett információkat a további versenyek esetleges halasztásáról, vagy törléséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!