Az Eldorádó lett a bajnok

2020.03.11. 11:02

Két csapat zárt hibátlan mérleggel az idei körzeti teremlabdarúgó-bajnokságon

Az Eldorádó, a Cosmos és a Cselzi FC csapatainak győzelmével ért véget az idei körzeti teremlabdarúgó-bajnokság, amelyet a Balaton Szabadidő Központban rendeztek meg.

Horváth Gábor

A Hatlépcsős csapata a harmadik helyet szerezte meg a harmadosztályban

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A selejtezőt követő fő torna január 25-én rajtolt, és a 24 együttes egészen március elejéig csatázott egymással. A résztvevők ezúttal is három osztályban szerepeltek, a besorolásról a selejtező döntött.

Az esetek többségében nem aratott nagyarányú sikert, mégis magabiztosan lett az első osztály aranyérmese az Eldorádó. Az első helyezett hat győzelem mellett csak egy alkalommal maradt alul, az a Vitorlás FC tudta legyőzni, amely végül nem került fel a dobogóra. A PD Truck és a Tihany Rege Cukrászda pontegyenlőséggel végzett az Eldorádó mögött, az egymás elleni eredmény előbbinek kedvezett.

A második ligában a Cosmos száz százalékos teljesítménnyel lett bajnok, mögötte szintén holtverseny alakult ki és szintén az egymás elleni eredmény döntött a helyezésről, a DS Veszprém lett a második, a Szentantalfa a harmadik.

A harmadosztály küzdelmeiben a Cselzi FC menetelt, a gárda hibátlan teljesítménnyel szerezte meg az aranyérmet. A dobogóra itt a Berhida SC és a Hatlépcsős került még fel.

A Hatlépcsős csapata a harmadik helyet szerezte meg a harmadosztályban
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az egész mezőnyt tekintve a berhidaiak lőtték a legtöbb gólt, szám szerint 52-őt, a legkevesebbet pedig a Cosmos kapta, a második vonal bajnokát mindössze csak nyolcszor mattolták az ellenfelek.

A pontvadászat végeredménye, I. osztály: 1. Eldorádó 18, 2. PD-Truck 13, 3. Tihany Rege 13, 4. Vitorlás FC 12, 5. Bádogos 10, 6. Aba Wood 7, 7. Zibunda FC 6, 8. Szer-Kontakt Alsóörs 3.

II. osztály: 1. Cosmos 21, 2. DS Veszprém 13, 3. Szentantalfa NVSE 13, 4. Nívó 10, 5. Pocca Pince 9, 6. Tüzesz Honvéd 7, 7. REFI 5, 8. FC Next Cub Cadet 3.

III. osztály: 1. Cselzi FC 21, 2. Berhida 18, 3. Hatlépcsős 15, 4. Red Scorpions Pécsely 12, 5. Raklap FC 9, 6. JM Elite 6, 7. DÖG FC 3, 8. Santos 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!