A bosnyák játékos Lengyelországba szerződik nyáron

2020.03.20. 07:00

Tizenegy év után távozik a Telekom kézilabdázója

Nyáron elhagyja Veszprémet a csapat keretének legrégebbi játékosa, Mirsad Terzic.

Horváth Gábor

Mirsad Terzic (középen) rengeteg nagy csatát élt meg veszprémi mezben, kilencszer nyert bajnoki címet a csapattal Fotó: archív

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

A Telekom kézilabdázója Lengyelországba szerződik.

A bosnyák Mirsad Terzic 11 esztendő után vált klubot, közölte a hírt a Telekom Veszprém. A balátlövő és védekezőspecialista a nyártól a lengyel Wisla Plock játékosa lesz.

A bakonyiak közleménye megemlíti, hogy „Terzic 2009-ben érkezett Veszprémbe, ahol eddig több mint 600 gólt szerzett. Kilencszer nyert magyar bajnokságot a csapattal, és ugyanennyiszer magyar kupa címet. A Bajnokok Ligájában ötször szerepelt a kölni Final4-ban, és ebből háromszor a döntőbe is bejutott. Mindezek mellett kétszer a SEHA Liga trónjára is felülhetett.”

Mirsad Terzic (középen) rengeteg nagy csatát élt meg veszprémi mezben, kilencszer nyert bajnoki címet a csapattal Fotó: archív

Azt nem tudni, hogy Terzic pályára lép-e még veszprémi mezben, hiszen, mint ismeretes, a koronavírus-járvány terjedése miatt jelenleg minden kézilabda-sorozat szünetel.

Nagy kérdés, mikor folytatódhatnak a hazai és nemzetközi pontvadászatok. A Telekom Veszprém az NB I-ben, a magyar kupában, a Bajnokok Ligájában és a SEHA-ligában is érdekelt még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!