Focitornával zártak a kézilabdázók

2020.06.12. 20:07

A balatonfüredi játékosok Szegedre távozó mesterüket is búcsúztatták

Kispályás futballtornával, valamint közös vacsorával zárták a szezont a Balatonfüredi KSE utánpótlás-kézilabdázói, akik ezúttal edzőjüket is búcsúztatták.

Horváth Gábor

A Balaton-parti klub utánpótlásának rendezvényén természetesen remek volt a hangulat

Fotó: BKSE

Egy rendhagyó szezont követően hagyományos évadzárót tartottak a Balatonfüredi KSE utánpótlásánál.

A fiatal kézilabdázók kispályás labdarúgótornán vettek részt, az egymás közötti futball nagy csatákat és természetesen remek hangulatot hozott. Ezt követően közös vacsora volt a program. Az eseményen elköszönt a fiúktól Kárpáti Krisztián. Az egyesület utánpótlás-szakágvezetője a jövőben a szegedi akadémiát irányítja majd. A fiatalok meglepetéssel készültek mesterüknek, Vajda Huba mondott néhány szavas köszönetet a szakembernek, aki az átnyújtott ajándékcsomagban saját „aranyköpéseiből” is talált egy válogatást.

A Balaton-parti klub utánpótlásának rendezvényén természetesen remek volt a hangulat
Fotó: BKSE

A 2019/2020-as kézilabdaszezont egyik ligában sem vitték végig, a koronavírus-járvány miatt a szövetség idő előtt befejezettnek nyilvánította a bajnokságokat. Ez a füredieket érzékenyen érintette, hiszen számos sikertől estek el a tehetséges kézilabdázók, akik egy országos diákolimpiai aranyat tudtak bezsebelni ebben az évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!