továbbra is az nb III-ban

2020.07.01. 12:05

A VLS Veszprém is készül a következő szezonra

A következő szezonban is NB III-as futballcsapata lesz a megyeszékhelynek, a VLS Veszprém nevezett a harmadosztály 2020/2021-es idényére – tudtuk meg Szabó Péter ügyvezetőtől.

Horváth Gábor

Legutóbb március 14-én lépett pályára a VLS Veszprém, amely már készül a következő szezonra

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az előző idény – mint ismeretes – idő előtt fejeződött be a koronavírus-járvány megjelenése miatt. Az NB III nyugati csoportjában 19 fordulót játszottak le március közepéig, a VLS Veszprém a kilencedik helyen zárta a pontvadászatot a 16 tagú mezőnyben.

A járványhelyzet komoly szakmai és anyagi kihívás elé állította a sportklubokat. A VLS Veszprém minden játékosával szerződést bontott, de a csapat természetesen nem szűnt meg, sőt a soron következő szezonban is a harmadosztályú mezőny tagja lesz.

Ezt Szabó Péter megerősítette lapunknak, az ügyvezető elmondta, beneveztek az NB III-ba, a szakmai stáb maradt, továbbra is Pető Tamás a vezetőedző, de a játékoskeret kialakítása egyelőre folyamatban van.

Legutóbb március 14-én lépett pályára a VLS Veszprém, amely már készül a következő szezonra Fotó: Pesthy Márton/Napló

- Felbontottuk a szerződéseket, és most tárgyalunk a folytatásról. Tapogatózunk, kire számíthatunk és kire nem. Bízom benne, hogy a csapat magja marad, és számíthatunk a fiatalokra, a város utánpótlásának tehetségeire – fogalmazott a klub vezetője.

A VLS Veszprém elkezdte a felkészülést, az új idény várható rajtja augusztus első hétvégéjén lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!