nem tudták kihasználni a helyzeteket

2020.07.15. 20:19

VLS Veszprém: döntetlent játszottak

Második felkészülési mérkőzésén lépett pályára ezen a nyáron a megyeszékhely NB III-as labdarúgócsapata, amely szerdán este egy ugyancsak harmadosztályú edzőpartnert fogadott.

Horváth Gábor

20200715 Veszprém VLS Veszprém(piros)-Iváncsa(fehér) felkészülési labdarúgó mérkőzés Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

VLS Veszprém–Iváncsa 2-2 (0-1)

Veszprém. VLS Veszprém: Deczki – Dobsa, Gulyás, Sárossy, Rédling Cs., Somogyi, Rápó, Vass, Molnár Balázs, Major, Gálfi. Csereként lépett pályára: Molnár Bence, Michel, Burdi, Jánó, Schőnig, Herczeg, Kovács, Mátyás, Horog. Edző: Pető Tamás. Iváncsa: Prokop – Varga, Greksa, Fekecs, Domokos, Madarász, Pribék, Tóth, Csaba, Nicsenko, Szellák. Csereként lépett pályára: Ordasi, Gere, Schnierer, Vallejos, Balogh. Edző: Domján Attila.

A mérkőzés elején komoly helyzetet puskáztak el a hazaiak, a 17. percben Sárossy megiramodott a bal oldalon, középre passzolt, a százszázalékos helyzetben lévő Molnár Balázs azonban 10 méterről a kapu mellé helyezett.

A 34. percben Sárossy szabálytalankodott a 16-oson belül. A büntetőt Domokos a bal sarokba lőtte, 0-1.

A 62. percben Horog két kényszerítő után került helyzetbe, a csereként beállt veszprémi futballista 10 méterről a bal alsóba lőtt, 1-1.

A 65. percben jobb oldali támadás végén a beadás Baloghot találta üresen, aki senkitől sem zavartatva, 10 méterről a kapu bal oldalába fejelt, 1-2.

A 88. perc: Major a 16-oson belül egy csellel becsapta védőjét, és jobb lábbal lőtte ki a rövid sarkot, 2-2.

Ha a hazaiak jobban használták volna ki a lehetőségeiket, biztosan nyerték volna meg a találkozót az olykor túl keményen játszó ellenféllel szemben.

A VLS Veszprém legközelebb szombaton lép pályára, 10.30-as kezdettel a Dunaújváros vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!