Beharangozó, harmadik rész: tovább fiatalított az Almádi

2020.08.14. 07:00

Előrébb lépnének a sümegi fuballisták

Süme­gen nem akarják megismételni a tavalyi tragikusra sikeredett szezont, ezért alaposan beerősített a labdarúgó megyei I. osztályban szereplő egyesület. De felfelé törekszik a Tapolca, a Magyarpolány és a meglepetésre mindig képes Balatonalmádi is.

Bényi Kálmán

A Balatonalmádi SE évek óta az élmezőnyhöz tartozik, erről most sem mondana le

Fotó: Pesthy Márton/Napló

TIAC VSE

Dobján Krisztián edző: – Júliusban kezdtük meg az alapozást, azonban, ahogy az elmúlt években, most sincs könnyű dolgunk. A csapat nagy része ugyanis a vendéglátásban dolgozik, a többség az edzések időpontjában még munkában van vagy nyári gyakorlaton. Augusztus közepéig kell kitartanunk, addig kell átvészelni ezt a két-három hetet. A cél a fiatal csapatunk építése, szeretnénk minél több saját nevelésű játékost pályára küldeni. Jó hír, hogy sikerült fejleszteni a létesítményünket, a centerpálya új füves borítást kapott, és az eredményjelzőt is kicserélték.

Érkező: Cséri Soma, Falati Milán, Tóth Áron, Bognár Adrián, Kiss János, Tóth Marcell.

Távozó: Kertész Zoltán, Komjáti Gergő.

Célkitűzés: 4–8. hely

Balatonalmádi SE

Kozma Csaba edző: – Elégedett vagyok az edzéslátogatottsággal és az elvégzett munkával is. Nagyon várjuk már, hogy beköltözhessünk új otthonunkba, az új pálya és létesítményeinek átadását október utolsó napjaira ígérik. Addig a már megszokott, part menti pályán edzünk és játszunk. Az idén sikerült tovább fiatalítani. Fontosnak érezzük, hogy minél több feltörekvő játékosnak kínáljunk fejlődési lehetőséget.

Érkező: Húsvét Balázs, Csabai Dániel, Kovács Noel, Mester Márton, Horváth Botond. Távozó: Fülöp Csongor, Reizinger Bence. Cél: 1–5. hely.

A Balatonalmádi SE évek óta az élmezőnyhöz tartozik, erről most sem mondana le
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Magyarpolányi FC

Piri Ottó edző: – Sajnos igen karcsú létszámban dolgoztunk, a tréningeken nyolckilenc játékos tudott csak részt venni. Szerencsére a hétvégi edzőmeccseken azért 14-15 ember összejött és tudtunk gyakorolni. Mivel senki nem távozott, de hárman is érkeztek, ezért úgy vélem, van esélyünk, hogy az első tíz közé belépjünk. Kíváncsi vagyok, mire jutunk. Remélem, nem lesznek kiesési gondjaink, de jobb hozzáállást várok mindenkitől.

Érkező: Szakonyi Stefán, Méhes Balázs, Házi Erik. Távozó: –. Cél: 1–10. hely.

Sümeg VSE

Fazekas László technikai vezető: – A hosszú kihagyás meglátszott a játékosok erőnlétén, amikor július 10-én megkezdtük újra a közös munkát. Heti két tréninget vezényelt Lázár Szilveszter edző. Csapatban gondolkodunk, szeretnénk, ha egymásért is küzdenének a játékosok. Bízunk benne, hogy az erősítésekkel az idei év jobban sikerül, mint az előző szezon.

Érkező: Nimsz Valentin, Sabjanics József, Komjáti Gergő, Horváth Patrik, Ferenczi Csongor, Kovács Dániel.

Távozó: Kulmann György, Kulmann Balázs.

Cél: a középmezőny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!