futsal nb II

2020.10.07. 21:11

Egygólos tihanyi vereség

Sorozatban második egygólos vereségét szenvedte el a Tihanyi FC a futsal NB II-ben.

Horváth Gábor

A nyugati csoport negyedik fordulójában a félszigetiek hazai környezetben maradtak alul a 5 Stars-Érdi VSE-vel szemben. A mérkőzésen a házigazda szerzett vezetést, ám a szünetig három vendéggól született a folytatásban. A Tihanyi FC nagyot harcolt a felzárkózásért és találattal nyitotta a második játékrészt (2-3), az érdiek azonban gyorsan válaszolni tudtak (2-5). A folytatásban aztán a hazaiak három perc alatt ega­lizáltak (5-5), azonban a végső szó a vendégeké volt. A pontokról döntő gól az utolsó előtti percben született.

Eredmény: Tihanyi FC–5 Stars-Érdi VSE 5-6 (1-3).

Tihany. V.: Bíró, Horváth, Héra. Tihanyi FC: Schmidmajer – Dévényi, Körösi, Kovácsfi, Rusvai. Csere: László, Horváth, Csernay, Hoffer, Bencsik Á., Keszei, Bakay, Endresz. Gólszerző: Hoffer (4.), Csernay (23.), Dévényi (34.), Kertész (öngól, 35.), Keszei (37.), ill. Pintér (6., 30., 39.), Kertész (9.), Kajdi (14.), H. Zováthi (29.).

A legutóbb a Hidegkúti SC otthonában (7-6-ra) kikapó tihanyiak az ötödik körben a REAC-SISE vendégei lesznek. A mérkőzést október 12-én (20.30) rendezik meg Csömörön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában