felmérték, hol tartanak jelenleg

2020.10.14. 20:10

Hét ajkai karatés medália

Miskolcon, az Avas-kupán versenyeztek nemrég a Sun-Dome SE karatésai, akik összesen hét éremmel tértek haza.

Horváth Gábor

Horváth Marcell és Szlotta Blanka két medált is begyűjtött

Forrás: Sun-Dome SE

– Hosszúra sikeredett a felkészülés, így óriási lámpalázzal készült és toporgott mindenki a meccsek előtt. Felmértük, hogy mire elég az a munka, amit ebben a bezárt világban folytattunk. Számot vetettünk, mit kell javítani, csiszolni, hol tartunk tulajdonképpen. A srácok jól teljesítettek, hét versenyző vett részt a versenyen, és hét érmet szereztünk. Akit lehetett, magasabb kategóriába neveztünk, hogy minél több meccset menjen. Így akár 20–40 kg-os különbségek is akadtak, de értékesebb a helyezés a magasabb korcsoportban – foglalta össze Takács Miklós, a Sun-Dome SE vezetője.

Horváth Marcell és Szlotta Blanka két medált is begyűjtött Fotó: Sun-Dome SE

Az ajkaiak eredményei, Erdélyi Virág: küzdelem felnőtt, 4. hely. Horváth Marcell: küzdelem (10–11 év), 2. hely, (12–13 év), 3. hely. Horváth Árpád: küzdelem (veterán), 2. hely. Rózsavölgyi Pál: küzdelem (veterán): 1. hely. Rózsavölgyi Patrik: küzdelem (16–17 év), 3. hely. Somogyi Bence: küzdelem (12–13 év), 4. hely. Szlotta Blanka: küzdelem (12–13 év), 1. hely, (14–15 év). 3. hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!