Megyei körkép

2020.10.26. 16:31

Igazságos döntetlen a rangadón

Az Ősi PSK támadója, Horváth László mesterhármast ért el a Csopakkal szemben.

Bényi-Virág Rita

20201025 Taliándörögd Bajnoki labdarúgó-mérkőzés Megyei II. osztály Taliándörögd SE (sárga) - Ugod SE (zöld) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Először vesztett pontot a listavezető FC Zirc a labdarúgó megyei II. osztály küzdelmei során: az Öskü remek meccsen ikszelt a bakonyiakkal.

Garboda PV Öskü–Fc Zirc

2–2 (1–0)

Öskü, 120 néző. Jv.: Bódi A.

Garboda PV Öskü: Bálint – Török, Kallos, Horváth R., Hulka, Talián (Balai), Szabó G., Iváncsik, Dufek (Szabó A.), Lukács, Straub.

FC Zirc: Illés – Miskei, Hegyi, Valler, Bogdán, Szőke (Dávid), Wittmann, Boromisza, Jakab, Takács, Somogyi.

Gólszerzők: Hulka, Talián, ill. Miskei, Bogdán.

Kiállítva: Lukács (90., Garboda PV Öskü).

Ellentétes félidőket hozott a dobogósak randevúja: az elsőben a hazai, a második játékrészben a vendég csapat dominált. Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született a rangadón.

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Tudósított: Hornyák György.

Taliándörögd–Ugod

1–2 (1–2)

Taliándörögd. Jv.: Török Gy. Taliándörögd SE: Semperger – Szalai P., Lendvai, Fiszter, Nagy S., Szalai R. (Szabó D.), Mészáros, Egyed, Varga Á., Czverencz, Varga P.

Ugod SE: Simon – Györkös Z. (Varga M.), Gödri, Vesztergom (Kovács K.), Zsirai, Lőke, Egyed, Vágenhoffer, Kocsis, Czere, Györkös G.

Gólszerzők: Lendvai, ill. Györkös Z., Zsirai.

Szoros mérkőzésen győzött az Ugod SE (zöld) Fotó: Penovác Károly/Napló

Alsóörs–Szentantalfa

1–2 (0–0)

Alsóörs. Jv.: Szabó L. Alsóörs SE: Lang – Szűcs, Vérti (Huth), Magyar, Horváth P., Halász (Geyer), Szabó L. (Szabó R.), Udvardi, Óvári, Solymosi (Szabó Á.), Bacsák.

Szentantalfa NVSE: Oláh – Bertalan, Tóth K. (Cséri), Szigeti (Muchychka), Nagy Zs., Molnár K., Molnár B., Csillag, Stadler, Németh B. (Szabó Z.), Vári Kovács.

Gólszerzők: Bacsák, ill. Szigeti, Molnár B.

Kiállítva: Molnár B. (89., Szentantalfa NVSE).

Somlószőlős–Csabrendek

0–3 (0–1)

Nemesszalók. Jv.: Tál S.

Somló SC Somlószőlős: Szente – Csejtei, Vér, Sebestyén, Németh B., Horváth M. (Kirchner), Farkas L. (Csillag), Tüű, Kovács R., Varga Z., Varga A.

Csabrendek FC: Diós – Orsós (Varga F.), Preininger (Auer), Bors, Berkes, Pados, Csordás, Fazekas, Horváth D., Kovács M., Kulman.

Gólszerzők: Auer, Pados, Kulman.

Ősi PSK–Csopak SC

3–0 (2–0)

Ősi, 120 néző. Jv.: Holczbauer F.

Ősi PSK: Tolner B. – Horváth L., Skabla, Tolner T., Molnár Z., Kiss Á., Kovács K. (Fischer), Simon, Lencsés, Balogh Á., Holonics (Sebestyén).

Csopak SC: Magyar – Zemen, Szente D., Pap, Papp A., Tátrai, Purger (Czuppon), Cseh, Dudás (Geipl), Szente M., Takács.

Gólszerző: Horváth L. (3).

A mérkőzés elején nagy elánnal kezdett a hazai csapat és Horváth már a 3. percben betalált. Ezután végig mezőnyfölényben játszott az Ősi együttese. A hazaiak helyzetekből még egyet sikerült gólra váltani az első félidőben, míg a vendégek néhány szögleten és pontrúgáson kívül nem okoztak veszélyt a hazai kapura.

A második félidőben még jobban kijött a két csapat közötti különbség. Nagyobbnál nagyobb helyzeteket dolgozott ki az Ősi, de vagy a csopaki kapus hárított, vagy az utolsó passz nem volt pontos. Egy kiugratás után Horváth végül betalált és megszerezte az Ősi és saját maga harmadik gólját.

A forduló egyetlen hazai győzelme megérdemelten született egy rendkívül sportszerű mérkőzésen és egy jó játékvezetés mellett.

Tudósított: Balogh Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában