ÁSZ Tenisz Klub

2020.10.21. 11:00

Páros teniszversenyt tartanak Veszprémben

Amatőr páros megmérettetést rendez hétvégén az ÁSZ Tenisz Klub, amely a járványhelyzetben is igyekszik működését biztosítani mind a verseny-, mind a hobbiteniszt illetően.

Horváth Gábor

Forrás: pixabay.com

Az MTD Amatőr Páros Teniszversenynek az ÁSZ Tenisz Klub otthona, a József Attila utcai pályák adnak otthont.

Az október 24. és 25. rendezendő viadalra szombaton 8.30-tól lehet nevezni, az első mérkőzések kilenc órakor kezdődnek.

A további részletekről Vizkelety Attila ügyvezető tud tájékoztatást adni.

Az egyesület vezetője lapunknak elmondta: nincsenek könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt, de igyekeznek túllendülni a nehézségeken.

– Tavasszal volt egy kis szünet, bajnokságok is elmaradtak, de a folytatásban igyekeztünk mindenhol elindulni, ahol csak lehetett, megyei és országos versenyeken is részt vettünk. Porga Gyula polgármester, és az egyetem – amelytől béreljük a pályákat – kancellárja, Csillag Zsolt egyaránt támogatásáról biztosította klubunkat – mondta el Vizkelety Attila, aki kiemelte: jelenleg zökkenőmentes náluk a teniszélet, hiszen felépült téli sátruk.

– A higiéniai előírásokat maximálisan betartjuk, így azt kell mondjam, hogy a tenisz biztonságos, hiszen nem kontakt sportról van szó. Szerencsére a népszerűség töretlen, nemcsak a városból, hanem a megye más településeiről is sokan járnak hozzánk. Mi pedig igyekszünk talpon maradni ebben a gazdaságilag nehezebb időszakban – tette hozzá az ügyvezető.

Vizkelety Attila, a klub ügyvezetője
Fotó: horváth Gábor/Napló

Az ÁSZ Tenisz Klub jelenleg három pályát bérel az egyetemtől. A József Attila úti létesítményben edzenek a versenyzők és játszanak a szabad­idős teniszezők.

Az egyesület több versenynek is otthont ad egy évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!