NB III.

2020.11.28. 07:00

BFC – ZTE II, avagy a tabellaszomszédok találkozója

A labdarúgó NB III. nyugati csoportjának 20. fordulójában a Zalaegerszegi TE II csapatának vendége lesz vasárnap 13 órától a Balatonfüredi FC.

Juhász-Léhi István

20201025 Balatonfüred sportpálya. NB III-as foci: Balatonfüredi FC (piros) -Puskás Akadémia II Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Füred a 13., a ZTE a 14. helyről várja a folytatást, azaz tabellaszomszédok, ráadásul azonos a pontszámuk is (22 pont). A zalaiak az előző fordulóban a Puskás második csapatát győzték le, míg a Balatonfüred hat gólt rúgott Komáromban. A Borgulya István irányította piros-fehérek remek sorozatban vannak, és nem titok, most is pontért, pontokért utaznak idegenbe.

– Nehéz találkozóra számítok, nagy kihívás lesz a Zalaegerszeg ellen játszani – fogalmazott Borgulya István, a Balaton-partiak edzője.

– Azonban nem igazán akarunk az ellenféllel foglalkozni, hiszen lehetetlen megjósolni, hogy a szombaton játszó első csapatból kik lesznek azok, akik esetleg visszajátszanak a második együttesbe. Nincs titkunk, dolgozunk becsülettel, és természetesen most is minél több pontot akarunk szerezni azért, hogy nyugodtan tudjunk majd a szünetre vonulni.

Nagy kihívás lesz a Zalaegerszeg ellen játszani Fotó: Pesthy Márton/Napló

A szakmai vezetőtől megtudtuk azt is, hogy nem sújtja őket betegség, sérültjeik gyógyulnak, eltiltottjuk nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!