Bravúros devecseri siker

2020.11.09. 19:09

Labdarúgó megye I: íme a forduló válogatottja!

A Kristály és az Úrkút is folytatta győzelmi szériáját a labdarúgó megyei első osztályban, az ajkaiak ráadásul a tabella élére léptek. Lássuk, kik kerültek be a forduló válogatottjába!

Horváth Gábor

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Bár eredetileg derbinek tűnt, a Várpalotai BSK mégsem tudta megnehezíteni az úrkútiak dolgát. A vendégcsapat – amely végigtámadta a meccset – simán, 4-0-ra nyert a VBSK vendégeként, a büntetőből betaláló Kakas József remekül fogta össze a támadásokat, Reizinger Bence kétszer is eredményes volt.

A forduló legnagyobb meglepetése a Devecser SE–TIAC VSE-mérkőzésen született, ahol a hosszú ideje nyeretlen hazaiak legyőzték (2-0) az éllovast. A szezont remekül kezdő, de az utóbbi hetekben botladozó tapolcaiak ezzel le is csúsztak az első helyről. A teljesen megérdemelten nyerő devecseriek közül Venczel Patrik, a második gólt szerző Sipos Felícián, valamint a szintén eredményes Illés Mihály került be a forduló válogatottjába.

Bravúr volt a Sümegtől, hogy elhozta Pétfürdőről mind a három pontot. A rendkívül motivált vendégek már a második percben a kapuba találtak, s végül 4-2-re nyertek a Péti MTE ellen. Horváth Gábor két találatot vállalt magára, és ezzel helyet kapott támadósorunkban, mellette Rédei Márk teljesítményét emeltük ki.

A Kristály átvette a vezető pozíciót a megyei első osztály tabelláján, miután újabb győzelmet aratott, ezúttal a Herendet múlta felül 3-0-ra. Az ajkaiknál Ambrus Kristóf és az első gólt jegyző Szélessy Péter futballozott kiemelkedően.

Hoffer Levente szerezte meg a vezetést a Balatonalmádi SE-nek a jól küzdő Magyarpolány ellen, s a hazaiak végül 2-0-s sikert arattak. Borda Patrik kapusnak nem sok dolga volt, de amit kellett, kivédett, és megőrizte kapuját a góltól. Az Almádinak azért is fontos volt a győzelem, mert ezzel a találkozóval búcsúztatta Balaton-parti otthonát, és az egyesület hamarosan elfoglalja vadonatúj sportlétesítményét, az új focipályával együtt, Budatava városrészben.

A 13. forduló Napló-válogatottja, kapus: Borda Patrik (Balatonalmádi SE).

Hátvédek: Venczel Patrik (Devecser SE), Ambrus Kristóf (Ajka Kristály), Rédei Márk (Sümeg VSE).

Középpályások: Sipos Felícián (Devecser SE), Szélessy Péter (Ajka Kristály), Hoffer Levente (Balatonalmádi SE), Kakas József (Úrkút SK), Illés Mihály (Devecser SE).

Támadók: Reizinger Bence (Úrkút SK), Horváth Gábor (Sümeg VSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!