Öt érmet vittek haza az ajkaiak

2020.11.12. 19:25

Mindenkinek sikerült pontszerző helyen végeznie a magyar bajnokságon

Az ajkai Sun-Dome SE karatésai kiválóan szerepeltek az Egerben rendezett Ippon Shobu magyar bajnokságon.

Horváth Gábor

A kis ajkai csapat alaposan odatette magát az egri versenyen

Forrás: Sun-Dome SE

Az ajkai csapat hat főből állt, és mindenkinek sikerült pontszerző helyen végeznie, ami igazán kiváló teljesítményt jelent.

– Németh Balázs a sok kihagyáshoz képest jó formát mutatott. A kezdeti nehézségek után fokozatosan belelendült, és végül győzelemmel fejezte be a döntőt. Fáskerti Bálint bekerült a góliátok közé, de fogát összeszorítva megnyerte a versenyt. Erdélyi Virágnak nagyon nehéz csoportja volt, de szép győzelmeket aratott. A döntőben kétszeres hosszabbítás után egy együttes találatnál nem mi voltunk a nyerők, így a második hely jutott neki. Rózsavölgyi Patriknak sikerült átlépnie az árnyékán, legfiatalabbként a csoportban, több sérülést szenvedve a harmadik hely jött össze neki. Somogyi Bence stabilan hozta a harmadik helyet, ma ennyi volt bennünk, legközelebb jobb lesz. Horváth Márton erős csoportba került, nála még hiányzik a versenyrutin, így negyedik lett. Összességében két arany, egy ezüst, két bronz és egy negyedik hely lett a mérleg, ami biztató a jövőre nézve – foglalta össze az egri megmérettetést Takács Miklós klubvezető.

A kis ajkai csapat alaposan odatette magát az egri versenyen Fotó: Sun-Dome SE

Az ajkaiak eredményei, Németh Balázs: U21 magyar bajnok. Fáskerti Bálint: U18 magyar bajnok. Erdélyi Virág: U18 magyar bajnoki 2. hely. Rózsavölgyi Patrik: U15 magyar bajnoki 3. hely. Somogyi Bence: U12 magyar bajnoki 3. hely. Horváth Márton: U11 magyar bajnoki 4. hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!