Sikerült visszavágni az MTK-nak

2020.12.23. 07:00

Fontos győzelmet szerzett a Szent Benedek női röplabdaegyüttese

Budapest Remek játékkal vágott vissza az MTK-nak a női röplabda Extraliga újonca, a Szent Benedek Balatonfüred alakulata, és ezzel megszerezte második győzelmét.

B. Virág Rita

Volt miért örülnie a lányoknak Fotó: SzBRA/Szente Benjámin

MTK–Szent Benedek RA 1:3 (–19, 20, -20, -24)

Budaörs. V: Tillmann, Horváth M. MTK: Godó, Papp O. 10, Vezsenyi 23, Császár 7, Kilyénfalvi 4, Durst. Csere: Szalai (liberó), Szerencsés-Miklai 15, Dani 1, Berkó L. Vezetőedző: Leiszt Máté.

Szent Benedek RA: Vacsi 8, Vukoja, Valdez 12, Zen 9, White 9, M. Szkorics 11. Csere: Fáth (liberó), N. Szkorics, 10, Herbin-Baker 6. Vezetőedző: Andrea Milodanovics.

Volt miért örülnie a lányoknak
Fotó: SzBRA/Szente Benjámin

Andrea Milodanovics: – Egy dolgot kértem a csapatomtól. Azt mondtam, közeledik a karácsony és nem kérek más ajándékot, mint a győzelmet, ezt a három pontot. Megadták ezt nekem. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de most hatalmas büszkeség van bennem. A Szent Benedek Balatonfüred visszatért. Egy percig sem hittem, hogy elveszíthetjük ezt a találkozót, végig éreztem az energiát, hogy a cserék is koncentrálnak, Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! És senki ne felejtse el, hogy a Szent Benedek visszatért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!