Érvényesült a papírforma

2020.12.06. 17:32

Három góllal maradt alul a Perutz FC

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában nem tudott meglepetést okozni a Perutz FC, mely az őszi találkozóhoz hasonlóan a tavaszi szezon második előrehozott összecsapásán is három góllal maradt alul a házigazda III. Kerülettel szemben.

Haraszti Gábor

Fotó: Haraszti Gábor

III. kerületi TVE–Perutz FC 3-0 (1-0)

Gsz.: Borvető, Kokenszky, Daróczi

Budapest, zárt kapuk mögött, v. Katona. III. ker. TVE: Jeszenszky – Szalai (’75 Fazakas), Erdei, Tóth, Bori, Opavszky, Kokenszky (’63 Remili), Tamási, Borvető, Daróczi, Rabatin, vezetőedző: Kemenes Szabolcs. Perutz FC: Horváth – Nagy (’84 Cseke), Bence, Koronczai (’71 Molnár), Böröczky – Zsirai – Baldauf (’62 Skriba), Szilágyi (’62 Kalász), Hanzl, Irmes – Szabó Zs. (’84 Iványi), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Az első negyed órában az történt a nehéz talajú, mély pályán, amire számítani lehetett, a hazaiak léptek fel kezdeményezőleg, mindkét oldalt jól forgatták, ám a veszélyes beadásokat a pápaiak tudták hatástalanítani.

A félidő derekán góllá érett a fölény, megszerezték a vezetést az óbudaiak, egy labdavesztés után Borvető lőtt a kapu jobb oldalába 1-0.

Két perccel később megint a gólszerző veszélyeztetett, ám ezúttal Horváth védeni tudta a ziccert.

Öt perccel az első félidő vége előtt nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, Hanzl húzta meg a bal oldalon a labdát, majd Baldauf elé tálalt, aki tíz méterről a kapusba lőtt.

Fotó: Haraszti Gábor

Szünet után tíz perc elteltével megduplázta előnyét a Kerület, egy balról érkező lapos passzt Kokenszky belsőzött közelről a bal sarokba 2-0.

Egy óra játék után jogos tizenegyestől fosztották meg a vendégeket, Nagy tört be a tizenhatoson belülre, ahol Tóth buktatta, ám a játékvezető továbbot intett, a továbbguruló labdát Szabó öt méterről középre lőtte, pont oda, ahol Jeszenszky kapus állt.

A 67. percben Rabatin tévesztett kevéssel célt, majd Horváth szedte ki a léc alól Borvető fejesét.

A 79.percben a csereként pályára lépő Kalász célozta meg a jobb felsőt, a hazai kapus azonban bravúrral szögletre tudott menteni.

Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt kialakult a 3-0-s végeredmény, Remili középre adásánál röviden sikerült csak felszabadítani, a játékszer Daróczi elé került, aki nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába.

Lengyel Ferenc: Érvényesült a papírforma, gratulálok a hazai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!