BFC: Tihany után, Pápa előtt

2021.01.29. 07:00

Gólgazdag mérkőzést játszottak a szomszédban a balatonfürediek

Újabb előkészületi mérkőzést játszott, és ismét nyert a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában játszó és a tavaszi szezonra készülő Balatonfüred. Nincs megállás, szombaton 11 órától már a Pápai Perutz FC-t fogadják hazai környezetben a piros-fehérek.

Juhász-Léhi István

A füredi játékosok szorgalmasan készülnek a bajnokság tavaszi folytatására Fotó: Balogh Ákos/Napló

Fotó: Balogh Ákos

A szerdai találkozó tényei: Tihanyi FC–Balatonfüredi FC 3-4 (2-2). A gólokat a vendéglátóknál Benedek István – aki kétszer talált be – , Király Dávid, míg a másik oldalon Szabó Bence – ő is kétszer volt eredményes – , Géringer Tamás és Csikós Sándor szerezték. A mérkőzés után a Balatonfüred vezetőedzője, Borgulya István úgy értékelt a Naplónak, hogy nagyon jó csapat ellen játszottak. A szakember megjegyezte, örül, hogy a gólok az eddigi meccseken nem maradtak el, de természetesen vannak még csiszolnivaló feladataik játékban, így a labdakihozatalra és a védekezésre is figyelniük kell.

A füredi játékosok szorgalmasan készülnek a bajnokság tavaszi folytatására
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A hét közepén lejátszott meccs már a harmadik volt a sorban a balatonfürediek felkészülésében, akiknek az idén a Magyarpolány volt az első ellenfelük, míg azóta a Balatonalmádi mellett a fentebb említett Tihanyt is legyőzték. Sebők Lajos, a klub technikai vezetője korábban arról tájékoztatta lapunkat, hogy február 20-ig a csapat otthonában fogadja edzőpartnereit, így a szombati Pápa elleni összecsapás után a Várpalotai BSK-t, a Ménfőcsanakot és a Szekszárdi UFC-t. Február 20-án aztán két meccset is játszanak Borgulya István tanítványai: 11-től az FC Zirc, míg 13 órától a Mosonmagyaróvár lesz az ellenfél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!