túl vannak a főpróbán

2021.02.22. 14:42

Balatonfüredi FC: apróbb finomítások kellenek még

A labdarúgó NB III nyugati csoportjának vasárnapi startjára készülő Balatonfüredi FC két találkozót is játszott a felkészülés jegyében az elmúlt hétvégén.

Juhász-Léhi István

Borgulya István, a Balaton-partiak mestere így értékelte a látottakat: – Az első meccsen magabiztosan nyertünk a Zirc ellen, maximálisan elégedett voltam a játékosokkal, a hozzáállással. A második találkozó egy erős ellenfél ellen nem hozott gólt, gólokat. Úgy érzem, hogy ezt az összecsapást nem csak én, hanem az ellenfél edzője is főpróbának vette a tavaszi rajt előtt. Hajtós, jó meccs volt, egy kitűnő ellenféllel szemben. Fel tudtuk velük venni a harcot, nem lehet panaszom, a játékosok frissek voltak, azt csinálták, amit kértem tőlük. Összességében jó főpróbának tekintem az összecsapást. Vasárnapig tényleg már csak apró finomítások vannak hátra, és bízom benne, hogy addig az a néhány sérültünk is teljes értékű lesz, akiknek kisebb-nagyobb gondjai voltak.

Eredmények: Balatonfüredi FC–FC Zirc (megye II) 5-1 (3-0), gólszerzők: Radács, Imre, Markó, Borgulya D., Horváth B., ill. Kustán. Balatonfüredi FC–Credobus Mosonmagyaróvár (NB III) 0-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!