labdarúgó NB III

2021.03.19. 18:21

Balatonfüredi FC: mindenképpen nyerni akarnak

A labdarúgó NB III 25. fordulójában a Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak együttesét látja vendégül a Balatonfüredi FC vasárnap 15 órától.

Juhász-Léhi István

– Győzelmet várok! – jelentette ki Borgulya István, a BFC edzője. – Nemcsak azért, mert vendégünk az utolsó előtti a tabellán, hanem mert minden meccsen ez az elvárás nálam. Azonban tény: ez egy létfontosságú találkozó számunkra. Lebecsülni senkit sem szabad: ellenfelünk szoros meccseket játszik, többnyire egygólos vereségeket szenved el.

Legutóbb hatalmas csatában, kilenc emberrel befejezve a találkozót rabolt el egy pontot Bicskéről a Borgulya-alakulat. A kiállítás sorsára jutott Burucz Barna és Bene Zsombor két soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ennek kapcsán az edző elmondta: nem lesznek hátrányban, mert sohasem tizenegy emberben gondolkodik, hanem csapatban.

– A hátsó régióban sok csapat küzd a bennmaradásért, nekünk a legutóbbi két meccsen nem sikerült a góllövés, ám ez most szerintem változni fog – mondta az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!