NB III

2021.04.14. 20:09

Pont nélkül maradt a Perutz

Két egyéni hibát könyörtelenül kihasznált és otthon tartotta a bajnoki pontokat a Komárom, mely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 29.fordulójában 2-1 arányban legyőzte a Perutz FC-t.

Haraszti Gábor

Komáromi VSE–Perutz FC 2-1 (1-0)

Komárom, zárt kapuk mögött. V.: Gál (Deme, Volentics). Komárom: Szabó – Eszlátyi, Schiller, Végh, Musitz, Tóth (Farkas), Bán, Molnár, Módi, Hajba, Végh. Edző: Bozsik Péter. Perutz FC: Szigeti – Nagy, Dóczi, Koronczai (Artner), Szalai (Bence)– Hanzl, Szilágyi, Iványi (Molnár), Kalász, Baldauf (Hauser) – Mogyorósi (Illés). Edző: Takács Gábor.

Gsz.: Hajba, Tóth ill. Hanzl

Nem volt sok ideje az Érd ellen látottakon búslakodni a pápai csapatnak, mely három nappal a 2-1-es vereséggel végződő bajnoki után már Komáromban lépett pályára. A sérültek közül Hanzl Máté visszatért, a bemelegítésnél azonban Skriba Máté és Gasztos Martin is jelezte, nem tudja vállalni a játékot, ami alaposan felborította az előzetes taktikát.

Az első tíz perc végén a hazaiak veszélyeztettek először, Eszlátyi lekészített labdáját Tóth tűzte rá, Szigeti lábbal szögletre mentett. A sarokrúgásból korai vezetést szerzett a Komárom, az előrehúzódó Hajba fejelt közelről Szigeti lábai között a hálóba, 1-0.

A folytatásban is a hazaiak álltak közelebb a gólhoz, egy szögletet Musicz csúsztatott a bal kapufa mellé. Egy perccel később Baldauf kapott jó labdát Mogyorósitól, lövését Szabó szögletre ütötte.

A következő említésre méltó eseményt a 72. percben jegyezhettük fel, egy jól helyezett szögletet Molnár fejelt a kapus ölébe. Még ugyanabban a percben ismét Szigetinek kellett védenie, Tóth próbálkozott.

A 74. percben megduplázta előnyét a Komárom, Koronczai röviden hazafejelt labdájára Tóth csapott le, majd Szigeti mellett eltolta a játékszert és az üres kapuba gurított, 2-0.

A 86. percben szépített a Perutz, egy baloldali támadás után Hanzl kapta középen a labdát és átlövésből nagy erővel a kapu jobb oldalába bombázott, 2-1.

A hátralévő időben hiába egykapuzott a vendég együttes, egyenlíteni nem sikerült, a Perutz saját magát verte meg ezen a napon, ami miatt visszacsúszott a tabella – még bennmaradást érő – tizenötödik helyére

Takács Gábor: – Két súlyos egyéni hiba eldöntötte a három pont sorsát, a második félidőben mezőnyben jól futballoztunk, sajnos a támadójátékunk a mai napon is csődöt mondott. Meg kellett állapítanom, hogy Skriba Máté hiányát ez a csapat nem bírja el.

A pápai alakulat április 18-án Zalaegerszegen lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!