nem kell belépőt fizetni

2021.05.05. 18:20

Újra nézők előtt játszik a Perutz FC

Hosszú hónapok elteltével ismét nézők előtt játszhat Pápán, a Várkert úton a Perutz FC, mely a kiesés ellen folytatott küzdelemben a Bicskét fogadja (vasárnap, 17.30).

Haraszti Gábor

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

A találkozót a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük érkező 18 év alattiak tekinthetik meg, számukra a belépés díjtalan.

A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott, érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be, ami nem azonos az oltásról kapott igazolással – tájékoztatott Glatz Lajos, a Perutz ügyvezetője.

- A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba, az okmányokat a belépésnél ellenőrzik. A nézőtéren nem kötelező a maszk viselése, de ajánlott. Miután már nagyon régen játszhattak a játékosok hazai nézők előtt, ezért azoknak, akik jogosultak a belépésre, nem kell belépőt fizetniük – tette hozzá az ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!