sport

2021.07.28. 10:00

Megkezdődhetett az érdemi munka, újra edzésben a Veszprémi KKFT férfi kézilabda-együttese

A háromhetes egyéni edzésprogram után megkezdte a felkészülést a bajnoki rajtra a Veszprémi KKFT férfi kézilabda-együttese.

Rónai Tamás

Fotó: Balogh Akos

A csapat játékosai a tényleges edzéseket megelőzően, az előző héten alapos orvosi és fizikális állapotfelmérésén estek át. A fiúk egészségesek, mindenki jó állapotban kezdhette meg a tréningeket, egyedül Fazekas Gergő hiányzik, aki a juniorválogatottal készül az augusztusi Európa-bajnokságra – árulta el lapunknak Tombor Csaba, a Veszprémi KKFT vezetőedzője.

Az elmúlt szezonban bravúrok sorát bemutató, az első NB I.-es évadjában hetedik helyen végző gárda játékoskerete véglegesnek tekinthető a következő idényre. Távozott a klubtól Szeitl László, Tóth Attila és Szakály Benedek. Füleki Áron befejezte játékos pályafutását, de továbbra is a klub kötelékében marad. Az érkezők oldalán három nevet kell megemlíteni, Podoba János kapus és Kurucz Máté jobb­átlövő Dabasról, Tóth József beálló a Pick Szeged együttesétől érkezett a bakonyiakhoz.

– Nyolc edzőmérkőzéssel készülünk a szeptemberi bajnoki rajtra. Augusztus 6-án a NEKA-val találkozunk Balatonbogláron, majd három nappal később Csehországba utazunk, azt követően pedig Romániában veszünk részt nemzetközi tornán. A felkészülést a Ferencváros elleni meccsel zárjuk augusztus 27-én – mondta el Tombor Csaba.

A jelenlegi információk alapján a VKKFT a következő idényben is a Veszprém Arénában játssza mérkőzéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!