labdarúgó NB II

2021.08.17. 07:00

Még nyeretlen az FC Ajka

Egyelőre nyeretlen az FC Ajka a labdarúgó NB II 2021/2022-es szezonjában, Kis Károly legénysége a harmadik körben Kecskeméten maradt alul.

Horváth Gábor

Kis Károlyékra még sok munka vár

Fotó: Penovác Károly/Napló

Beszámoltunk róla, az ajkai futballisták 3-1-es vereséget szenvedtek az újonc Kecskemét otthonában vasárnap, a labdarúgó NB II harmadik fordulójában.

A mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, ám a házigazda gyorsan egyenlíteni tudott, és a folytatásban több lehetőséget dolgozott ki, megérdemelten nyert.

Kis Károlyékra még sok munka vár Fotó: Penovác Károly/Napló

- Annak ellenére, hogy vezetést szereztünk, a hazaiaknak voltak lehetőségei, amit átvészeltünk valahogy. A kontráinkban megvolt a veszély, de a hazaiaknak jóval több helyzetük volt. Vezetésük után mindent feltettünk egy lapra, ebből kaptuk a harmadik gólt. Egyelőre keressük a legjobb összeállításunk, de minél előbb meg kell találnunk – fogalmazott Kis Károly edző a találkozót követően.

Az FC Ajka – amely szerdán a Szolnokot fogadja a negyedik körben – egy döntetlennel és két vereséggel a 17. helyen áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!