Hazai környezetben a Pápa

2021.10.15. 21:03

A Perutz FC a Bicske együttesét látja vendégül vasárnap délután

A döntetlennel végződő, Veszprém elleni szomszédvári rangadó után az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a tabella 15. helyén álló Bicskét fogadja vasárnap a Perutz FC.

Napló-információ

A pápaiak a múlt héten ikszeltek a VLS Veszprém otthonában

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az elmúlt mérkőzések alapján úgy tűnik, a jó játék néhány korábbi mérkőzéstől eltérően most már ponttal, pontokkal is párosul. A pápaiak legutóbbi két fellépésükön négy egységgel gazdagodtak, legutóbb a megyei rivális otthonából csentek pontot. – Az Érd elleni győzelem és a veszprémi pontszerzés után jó hangulatban telt a hét, zökkenőmentesen halad a felkészülésünk a hétvégére – nyilatkozta Weitner Ádám, a Perutz trénere. – Jó eredménynek tartom a döntetlent, nem szabad elfelejteni, hogy egy dobogós otthonában szereztünk pontot, ami ráadásul egy megyei rangadó is volt.

A legutóbbi két fordulóban a Perutz és a Bicske is egyaránt négy pontot szerzett, a Fejér megyeiek az ETO Akadémia elleni remi után két vállra fektették a Sopront. Weitner Ádám szerint jó formában érkezik ellenfelük, épp ezért mindenkitől maximális fegyelmet és koncentrációt vár. – Feltérképeztük a Bicskét, egy fiatal, szimpatikus focit játszó, jó munkabírású csapatról beszélünk. Természetesen győzelemre készülünk, egy hét alatt három meccs vár ránk, szeretnénk egy hazai sikerrel nekivágni ennek a sorozatnak.

A pápaiak a múlt héten ikszeltek a VLS Veszprém otthonában Fotó: Pesthy Márton/Napló

Köles János letöltötte eltiltását és betegsége után Sandal Dominik is százszázalékos, Szilágyi Adrián viszont kisebb sérüléssel bajlódik. A 16 órakor kezdődő találkozót Juhász Bálint vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!