labdarúgó megye I

2021.11.05. 07:00

Nehéz feladat előtt az éllovas úrkútiak

Már csütörtökön elkezdődött a labdarúgó megye I 12. fordulója, amelyben több pályán is „éles” meccset rendeznek.

Horváth Gábor

A sárga mezes pétfürdőiek idegenben szerepelnek, a Herend otthon játszik

Fotó: Balogh Ákos/Napló

FC Zirc (5.)-Úrkút SK (1.): Két vereség után ismét remek formába lendült a Zirc, amely a múlt héten Magyarpolányban, előtte pedig hazai pályán nyert. Az újonc bárkire veszélyes, így az éllovas sem lehet nyugodt a meccs előtt. Az úrkútiak tihanyi döntetlenjüket követően, az előző játéknapon hozták a kötelezőt, két vállra fektették a Szentantalfát.

Ajka Kristály (7.)-Gyulafirátót (15.): Két fölényes siker után magasan a Kristály a találkozó esélyese. Az ajkaiak a Devecsert és a Csetényt is kiütötték, a túlélésért küzdő gyulafirátótiak szeretnék elkerülni ezt a sorsot.

Sümeg VSE (4.)-Balatonalmádi SE (11.): Két remek passzban lévő együttes találkozik. A sümegiek három meccses győzelmi szériában vannak, de nem lesz könnyű folytatniuk a sorozatot. A Balaton-partiak ugyanis az előző két fordulóban hat pontot gyűjtöttek, és egyre jobb formát mutatnak, igaz, idegenben eddig nem csillogtatták tudásukat.

Fűzfői AK (9.)-Péti MTE (3.): A Fűzfő továbbra is egyszer nyer, egyszer kikap, a sorminta szerint most siker következik (a múlt héten a FAK elbukta az Almádi elleni szomszédvári derbit). A Péti MTE azonban nem kis falat, az együttes nem véletlenül áll a harmadik helyen, az elmúlt hetekben a Tapolca elleni rangadó kivételével mindenki ellen sikeresen szerepelt.

A sárga mezes pétfürdőiek idegenben szerepelnek, a Herend otthon játszik Fotó: Balogh Ákos/Napló

Herendi PSK (16.)-TIAC VSE (6.): A tapolcaiak a múlt héten meglepetésre alulmaradtak Várpalotán, valószínűleg azonnal javítanának a csorbán. Az előző két fordulóban összesen 18 gólt kapó és egyet sem lövő Herendnek papíron nincs sok esélye, hogy ezt megakadályozza.

Magyarpolány SE (13.)-Várpalotai BSK (8.): Komoly hullámvölgyben van a Magyarpolány, amely hatszor kapott ki egymás után. A csapat most ismét hazai környezetben próbálkozhat kilábalni a gödörből. Ellenfele az a VBSK lesz, amely a múlt héten bravúrt aratott a Tapolca ellen, most viszont nem lenne bravúr a pontszerzése.

Szentantalfa NVSE (12.)-Csetény SE (14.): Mondhatjuk, hogy alsóházi rangadót vívnak a felek, mindkét csapat a három pontban reménykedik. A Szentantalfa az előző körben két siker után kapott ki, de úrkúti teljesítményére összességében büszke lehet. A Csetény öt hete nem tudott pontot szerezni, a játéka ugyanakkor többször is dicsérhető volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!