Kézilabda NB I

2021.11.26. 21:38

Nyolcpontosok csatája a háromesélyes mérkőzésen

Két azonos stílusú együttes ütközeteként jellemezte Tombor Csaba, a Fejér-B.Á.L. Veszprém vezetőedzője a szombati, NEKA elleni bajnokit a férfi kézilabda NB I.-ben.

B. Virág Rita

A Fejér-B.Á.L. a legutóbbi bajnoki meccsen rossz napot fogott ki, hiszen a Dabas otthonában 28-21-es vereséget szenvedett. A találkozóról Tombor Csaba elmondta, mindenkivel előfordul, hogy a vártnál gyengébb produkcióval rukkol elő. A teljesítményükre a sok hiányzás rányomta bélyegét, hiszen többen betegeskedtek, sérüléssel bajlódtak a csapat tagjai közül. 
 

– Bonyolult az élet körülöttünk, hiszen továbbra is kisebb-nagyobb betegségek, sérülések nehezítették a felkészülésünket. Akadt olyan játékos, aki csak pénteken tudott edzeni, mások nem is biztos, hogy vállalni tudják a játékot – mondta el pénteki esélylatolgatásában Tombor Csaba. 
 

November 27-én, szombaton este hat órától újabb kemény csata vár a veszprémiekre, a balatonboglári NEKA gárdáját fogadják. A fiatal akadémisták jelenleg a kilencedik helyen állnak a tabellán nyolc ponttal, míg a Fejér- B.Á.L. a nyolcadik, szintén nyolc ponttal. 
 

– Két azonos stílusú, azonos képességű alakulat méri össze erejét. A tabella ezúttal hűen tükrözi az erőviszonyokat, háromesélyes összecsapásra van kilátás. Hazai pályán mindenképpen nyerni szeretnénk, ám azt még nem tudom, milyen csapattal tudunk kiállni – hangsúlyozta a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!