Sport

2022.01.15. 07:00

Óriási izgalmak előtt a futsal NB I.-ben

Véget ért a bajnoki szünet a futsalosoknál, a megyeszékhely NB I.-es csapata hétfőn idegenben lép pályára, igazi rangadó vár Fehér Zsolt tanítványaira.

Horváth Gábor

Forrás: Pixabay

Folytatódik a csata a felsőházba kerülésért (a mezőny első öt helyezettje kerül a felsőházi rájátszásba, a második öt pedig az alsóházba) a futsal NB I.-ben, három fordulóval az alapszakasz vége előtt hat csapat pályázik négy helyre. 


A címvédő és jelenleg is listavezető Haladás felsőházi helyét biztosra vehetjük, a szombathelyiek után viszont óriási a tumultus a tabellán, négy együttes 26, kettő pedig 25 ponttal várja a bajnoki folytatást. Sokkal izgalmasabb nem is lehetne az alapszakasz hajrája! 


Az év első játéknapján a Balaton Bútor FC Veszprém a Debreceni EAC otthonába utazik (kezdés: hétfő, 18.30), hatalmas a tét, az összecsapás győztese nagyot lép célja felé, míg a vesztes nagy hátrányba kerül a felsőházi helyekért való versengésben. 


A veszprémiek és a debreceniek rendre hatalmas, kiélezett, feszültségektől sem mentes csatákat vívnak egymással, októberben a Balaton Bútor FC 6-4-re nyert hazai környezetben. 


A bakonyiak az alapszakasz folytatásában a Kistarcsát fogadják, majd Berettyóújfaluban zárnak. 


Fehér Zsolt együttese a bajnoki szünetben légióssal erősített, kétfősre bővült a brazil kontingens, Serginho Paulista mellé Everton Felipe érkezett. 
A futsal NB I. állása: 1. Haladás 33 pont, 2. Berettyóújfalu 26, 3. Veszprém 26, 4. DEAC 26, 5. Újpest 26, 6. Aramis SE 25, 7. Kecskemét 25, 8. Nyírgyulaj 15, 9. TFSE 12, 10. Kistarcsa 4. 

Címkék#futsal#NB I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában