Műfüves felkészülési torna

2022.01.14. 13:50

Téli Kupa: a második forduló következik

Folytatódik a Téli Kupa nagypályás, műfüves felkészülési torna, amelyen megyei osztályú labdarúgócsapatok lépnek pályára hétről hétre.

Horváth Gábor

Az Ősi (piros-feketében) a Péti MTE ellen lép szombaton pályára

Forrás: Balogh Ákos/Napló

A második forduló következik a Téli Kupa felkészülési sorozatban. A résztvevők három csoportban és öt településen lépnek pályára.

Az ajkai csoportban a hétvégén két mérkőzést rendeznek az ajkai, egyet pedig a tapolcai műfüves játéktéren. A múlt héten halasztó Sümeg VSE és a Balatonederics először játszik, előbbi az Ajka Kristály ellen, utóbbi pedig a Magyarpolánnyal.

A pápai csoportban szombaton és vasárnap is lesz meccs, a program itt is két helyszínen zajlik. Pápán a BKSE és a PELC B, valamint a Somló SC és az Adorjánháza találkozik egymással, Veszprémben (vasárnap) pedig a Szilágyi DSE és a PELC A meccsel.

Pétfürdőn két mérkőzés szerepel a hétvégi programban, az Öskü–BKSE-Peremarton találkozót február 13-ra halasztották. A Zirc a Csetény ellen lép pályára, az Ősi PSE pedig a Péti MTE ellen. A házigazda először szerepel az idei sorozatban, a múlt héten ugyanis elmaradt az Öskü elleni összecsapása.

A program, ajkai csoport, szombat, 10.00: Sümeg VSE-Ajka Kristály, 12.00: Magyarpolány-Balatonederics SC (Tapolcán), 12.00: Herend PSK-Csabrendek FC.

Pápai csoport, szombat, 10.00: BKSE-Pápai ELC B, 12.00: Somló SC-Adorjánháza. Vasárnap, 11.00: Szilágyi DSE-Pápai ELC A (Veszprémben).

Pétfürdői csoport, szombat, 12.00: FC Zirc-Csetény SE, 14.00: Ősi PSE-Péti MTE.

Az ötfordulós Téli Kupában a csapatok körmérkőzéses rendszerben játszanak egymással. A mezőnyt 18 együttes alkotja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!