Hibátlan produkció

2022.02.01. 20:15

Remekül sikerült az ajkai együttes számára az első idei forduló

Három nap, négy mérkőzés, négy győzelem, azaz százszázalékos, hibátlan teljesítmény.

Tisler Anna

Eredményesen szerepelt Budapesten a Veszprém megyeiek csapata

Forrás: Ajkai ASE

Az asztalitenisz női extraliga első tavaszi fordulójában amelynek Budapest adott otthont taroltak az Ajkai Asztalitenisz SE csapatának lányai: Peterman-Varga Tímea, Hepke Johanna, Czeglédi Szilvia és Kiss Csenge. Ughy Zoltán vezetőedző és Szabó Zsuzsanna utánpótlásedző méltán büszke az együttesre. 

Az első meccsen, a magabiztos kezdéskor már látszott, jó formában vannak az ajkaiak. Egy erős ellenféllel, a Soltvadkerttel szemben is kiváló technikával, odafigyeléssel hódították el a pontokat. Ősszel döntetlenre végződött a felek csatája, most nagyon szerettek volna győzni a Veszprém megyeiek. Teljesült a vágyuk, Peterman-Varga 2, Czeglédi és Hepke 1-1 mecscset nyert, azt követően kissé megtorpantak a lányok, majd Czeglédi újabb győzelmével bebiztosították a sikert (6:3). A folytatásban a szintén nagyon erős Szekszárd volt az ellenfél. Nagy csatában a rivális 2:1-re vezetett, majd fordult a kocka, és az ajkaiak megszerezték a győzelmet, ezúttal 6:4 arányban bizonyultak jobbnak. Ezt követően a Club Aréna Győr ellen sikerült megismételni a 6:4-es eredményt. 

Az ajkaiak a Kanizsa Sörgyár SE csapata ellen zártak, méghozzá egy 6:1 arányú győzelemmel. Folytatás februárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!