Foci

2022.03.05. 07:00

Kötelező győzelem vár a Perutzra

A sereghajtó Andráshida ellen hazai pályán folytatja az NB III.-as labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A pápaiak a Balatonfüredtől elszenvedett vereséget követően a kötelező győzelem kategóriájába tartozó meccsen igyekeznek javítani és megszilárdítani ötödik helyüket a tabellán.

Haraszti Gábor

Forrás: pixabay.com

Bár több helyzete volt, és mezőnyfölényben futballozott az előző fordulóban a pápai együttes, mégis kikapott a Balaton partján, ahol a hazaiak egy-egy szabadrúgásból és 11-esből szerzett góllal tartották otthon a pontokat. A Perutz együtteséből Oláh, Katona, Hanzl és Hajnal is nagyon közel állt a pápai gólhoz, ám ezen a napon minden kimaradt. – A támadózónáig jó volt a játékunk, talán még jobb, mint a Tatabánya ellen – tekintett vissza Weitner Ádám edző. – A befejezésekkel voltak problémáink, egyszerűen nem tudtunk a kapuba találni, és buta gólt kaptunk, igyekszünk ezekből tanulni. 

 

Két győzelem, négy döntetlen, 17 vereség az Andráshida mérlege, Dobos Sándor tanítványai 13 pontra vannak a még bennmaradást érő 16. helytől, nagyon nehéz helyzetben érkezik a Zala megyei csapat Pápára. A pápai edző szerint senkit sem szabad lebecsülni. – Bízom benne, jobb lesz a helyzetkihasználásunk. Azt szeretném, hogy minél több lehetőséget alakítsunk ki, és azokat minél nagyobb százalékban használjuk ki. Tiszteljük az ellenfelet, nem foglalkozunk sem a tabellán elfoglalt helyezésükkel, sem a formájukkal, ugyanúgy készülünk, mintha a BVSC-vel vagy a Mosonmagyaróvárral játszanánk. Szilágyi Adriánra sérülés miatt nem számíthatok, Szalai Csaba már velünk készül, de még nincs bevethető állapotban. Mindannyian a munkában hiszünk, ennek szellemében dolgozunk, és fókuszálunk a feladatra. 

 

A Perutz stadionban vasárnap 16 órai kezdéssel harsan fel a kezdő sípszó, a belépés ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!