Profi meccset vív

2022.04.08. 08:00

Sárközi Attila ökölvívó ismét ringbe lép

Tavaly szeptember után először vív profi meccset Sárközi Attila ökölvívó, aki a szombati székesfehérvári küzdősportgálán lép újra ringbe.

Horváth Gábor

Sárközi Attila készen áll az újabb kihívásra

A veszprémi sportember, aki szlovák rivális ellen készül, lapunknak elmondta: jó formában, jó erőben érzi magát, hiszen folyamatosan edzésben volt az elmúlt időszakban. A szombati székesfehérvári mérkőzés hatmenetesre van tervezve, azonban nem szeretne annyi időt a ringben tölteni, idő előtt befejezné a küzdelmet egy szép és magabiztos sikerrel. 
Sárközi Attila a Naplónak elárulta: céljai között szerepel, hogy minél előbb magyar bajnoki címért bokszoljon a váltósúlyban. A Nyikovics Gábor irányításával, Balatonfűzfőn készülő ökölvívó egyébként maga is tart edzéseket Veszprémben. 
A székesfehérvári küzdősportgála szombaton 18 órakor kezdődik. Az esemény programja öt amatőr mérkőzéssel rajtol, a bemutató találkozók között lesz boksz és K1-es harc is. Ezt követően öt profi ökölvívó-találkozó jön, köztük Sárközi Attila mérkőzése. Az est főmeccsét Kiliti Tamás vívja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!