Foci

2022.05.06. 13:39

A ZTE otthonába sem feltartott kézzel mennek

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában vasárnap 11 órától a ZTE FC II csapatának vendége lesz a Balatonfüredi FC. A találkozó sipmestere Hartung lesz.

Juhász-Léhi István

Forrás: pixabay.com

Egy héten belül immár a harmadik bajnokiára készül a Balatonfüred. Legutóbb szerdán, hazai pályán futott bele egy komoly gyomrosba a kiesőzónától menekülő együttes, hiszen a Puskás Akadémia II 5-0 tudott győzni a Balaton-parti csapat otthonában. Igaz, Erdélyi kapus korai kiállításával valamivel több, mint negyed óra után nehéz helyzetbe került Borgulya István gárdája, majd 0-4 után Kheisz is mehetett zuhanyozni.

- A hajrára, a bajnokság hátralévő részében szerettem volna lehetőséget Sevinger Zsoltnak kapusposzton, igaz, nem így képzeltem el a váltást - fogalmazott a Naplónak a fürediek edzője. - A hétközi meccsből utólag tanulnunk kell, de már foglalkozni vele nem szeretnék, ugyanis néhány napon belül újabb nehéz feladat előtt állunk. A Zalaegerszeg néhány ponttal és pozícióval áll előttünk: a feladat adott, mint eddig, mennünk kell mindenáron előre, pontokra van szükségünk.

Kérdésünkre, hogy mennyire fáradt csapata, Borgulya István felhívta a figyelmet arra, hogy labdarúgói közül sokan dolgoznak, és az egy héten belül lejátszott három meccs másfajta rákészülést jelent a hétvégére.

- A szerdai kisiklás ellenére jó passzban van a csapat, nem hiszem, hogy visszafogna minket a vereség - hangsúlyozta az edző.

Címkék#foci#BFC–

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!