Veszprém-rali

2022.07.21. 17:00

Osváth Péter és Papp Tamás, a murvakedvelők

Osváth Péter és Papp Tamás (Skoda Fabia R5) kedvenc terepén, a murván szeretne örömmel autózni Veszprémben a hétvégén. Sokra nem vágynak, mert ez az évük nem úgy alakult, ahogy tervezték, csak élvezni szeretnék a kavicsokon száguldást.

Napló

Forrás: Veszprém-rali/Laroco

- Hogy alakult eddig az évetek?
- Igazából azt terveztük, hogy külföldön indulunk egy pár versenyen, és Magyarországon is rajthoz állunk azokon a versenyeken, amikhez kedvünk van. Mentünk Orfűn, ami nem a bajnokság része, a Salgón, a Mecseken, és két külföldi futamon. Az első, az Opatija Rallye jól sikerült, a Mitropát pedig megnyertük és abszolútban másodikak lettünk, viszont a Verenje már nem alakult ennyire jól, ott beestünk, kicsit megrongáltuk a gépkocsit.
- Az autót sikerült már teljesen kikalapálni?
- Persze, azt már a Mecsekre felkészítettük a Verenjét követő három hétben. El kellett költeni rá egy szemmel látható összeget, aztán össze kellett rakni.
- Mennyire vagy elégedett az eddigi teljesítményetekkel?
- Lehetne sokkal jobb is, de valahogy most ezt dobja a gép. A Mecsek-ralit szerettem volna sokkal jobb eredménnyel befejezni, de nyilván a törésből kiugrott autó még nem ment annyira, a végére kezdtünk csak kicsit felzárkózni.
- A veszprémi pályák mennyire fekszenek nektek?
- A kiírást nézve megállapítottam, hogy az összes pályát szeretem, mert a murvát jobban kedvelem, mint az aszfaltot. Igazából nincsen sok pontunk, azt is lehetne mondani, hogy szinte semmi, de ettől függetlenül szeretnénk magunkat jól érezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!