58 gól

2022.08.19. 11:16

Füreden mutatkozott be Lékai Máté

A Ferencvárossal játszott felkészülési mérkőzést a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata. A találkozó – amelyen Lékai Máté először húzott zöld-fehér mezt - 58 gólt hozott.

Horváth Gábor

Fotó: Szente Benjamin

A nagy bajnoki rivális FTC látogatott a balatonfürediekhez edzőmeccsre. A Pásztor István irányította zöld-fehérek jobbak kezdtek, mint a hazaiak (3. perc: 1-3, 12. perc: 3-8).

Gostovics vezérletével zárkózott a BKSE, amely egy gólra csökkentette hátrányát az első félidő végére.

A folytatásban két találattal kezdett a Füred, majd a Fradi fordított, 15-17. Változatos összecsapást vívtak a felek, több fordulat után, a 22. percben 25-25 állt az eredményjelzőn. A hajrában sem engedték el egymást a riválisok, az utolsó percben Szöllősi hétméteresből volt eredményes (28-28), erre Nagy Bence válaszolt, majd Brandt Balázs állította be a végeredményt.

Az összecsapáson mutatkozott be a Ferencvárosban Lékai Máté, a Veszprémből igazolt irányító nem szerzett gólt.

Eredmény: Balatonfüredi KSE-Ferencváros 29-29 (13-14). Balatonfüred. V.: Bóna, Földesi. Balatonfüredi KSE: Andó 1, Tóth M. (kapusok), Bóka 2, Ág, Szöllősi B. 5 (2), Sretenovics 5, Határ, Németh B., Szmetán M 2, Gostovics 8, Brandt 2, Hornyák P. 1, Dénes, Szűcs B. 2, Vajda 1, Klucsik. Edző: György László.

Az FTC legjobb lövői: Nagy B. 8, Kovacsics 5.

A balatonfüredi ma ismét pályára lépnek, edzőmeccsen a Dabast fogadják 16 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában