Könnyű sikert arattak

2022.12.22. 20:47

Futsal: Öt perc elteltével már három góllal vezetett a Veszprém

Nem hagyott sok esélyt fővárosi ellenfelének az 1. FC Veszprém csütörtök este a futsal NB I 16. fordulójában. Fehér Zsolt együttese már az első perctől nyomás alá helyezte az ELTE-BEAC csapatát

Balogh Dávid

Forrás: Pixabay-illusztráció

1.FCV-ELTE-BEAC 7-2 (4-1)

Veszprém, 800 néző. V.: Kubicsek, Kondákor, Mózsa. 1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Fridrich, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Soós, Koncsol, Molnár R., Dorogi, Boromisza, Bognár P., Ábrahám, Bencsik Á., Bartha. Edző: Fehér Zsolt. ELTE-BEAC: Oswald – Gémesi, Fülöp, Spáth, Dauner. Csere: Sajben, Vadászi, Boros, Tarjáni, Károly, Horváth, Lugosi, Szekér. Edző: Béni Zoltán.

Idei utolsó mérkőzésén saját közönsége előtt léphetett pályára veszprémi együttes.

A találkozó második percében már tombolhatott a hazai publikum, ugyanis Everton passzát követően Gerencsér vette be a fővárosiak kapuját, 1-0.

A folytatásban is a veszprémiek akarata érvényesült jobban. A 4. percben Boromisza csapott le egy rossz passzra, majd Gelencsérhez juttatta a játékszert, aki tökéletes ütemben továbbított Everton számára, aki egy csel után laposan lőtt a hálóba, 2-0.

A bakonyi együttes elképesztő nyomást helyezett a fővárosiakra, és nem kellett várni sokat az újabb gólra. Az 5. minutumban Bartha tálalt csodás mozdulattal Dorogi elé, majd a 20 éves játékos egy remek csel után a kapuba talált, 3-0.

A 14. percben szépített a vendég együttes, Tarjáni lövése talált utat Spandler kapujába a kapufa segítségével, 3-1.

A 15. percben a hazaiak a bekapott gólra góllal válaszoltak. Molnár Raul szabadrúgásból állította vissza a három találatos különbséget, 4-1.

Fordulás után, szinte pár másodperc elteltével a veszprémi Everton lőtt éles szögből, de a labda Spáthról került a gólvonalon túlra, 5-1.

A 35. játékpercben Everton csent labdát, majd az üresen álló Fridrichnek passzolt, aki gond nélkül célzott a kapu jobb alsó sarkába, 6-1.

Alig egy perccel a veszprémi találat után Boros kozmetikázott az eredményen, 6-2.

Az utolsó percben tette fel a pontot az i-re a Veszprém, amikor is Gerencsér lövése vendég segítséggel került a hálóba, 7-2.

A Veszprém ezzel a sikerrel az NB I élére állt 40 ponttal, és győzelemmel búcsúzott az idei évtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!