Izgalmas foci a Március 15. úti csarnokban

2023.01.01. 16:15

Nagy csatában dőlt el a legjobb helyezések sorsa

Tizennegyedik alkalommal hívták életre a Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornát, amelynek a veszprémi Március 15. úti sportcsarnok adott otthont. Az eseményen remek játékosok léptek pályára, a 25 csapat összesen 180 gólig jutott, és természetesen az izgalmak sem hiányozhattak.

Horváth Gábor

A Kamlelkesek csapata a csoportkörben egyszer kikapott, a folytatásban pedig volt döntetlenje, ám végül meg sem állt a végső sikerig

Forrás: szervezők

A kétnapos Szilveszter Kupa a hagyományoknak megfelelően egyszerre hozott remek év végi, ünnepi hangulatot és kemény, izgalmas meccseket. A szervezők öt darab ötös csoportba sorsolták a részt vevő csapatokat, az egyenes kieséses szakasz pedig 16 együttessel indult.
A csoportkört két alakulat tudta hibátlanul teljesíteni, az A jelű ötösben a Cinborák, a D-ben pedig a Qubee Barbershop zárt maximális 12 ponttal. Az egyenes kieséses szakaszban az első három-három helyezett, illetve a legjobban szereplő negyedik folytathatta a küzdelmet.
A nyolcaddöntőben a Cinborák nagyon megizzadt, hetesekkel tudta felülmúlni ellenfelét, a Cemixet. A csoportelsők közül az Oktán búcsúzott, a Bakony Betti Padló bizonyult jobbnak nála.
A negyeddöntőt viszont már nem élte túl a Bakony Betti Padló, amely 0-0-ra végzett a Cinborák csapatával, utóbbi második hetespárbaját is megnyerte. A kör mindegyik összecsapása szoros küzdelmet hozott, ahogyan a két elődöntő is, amelyből a Cinborák és a Kamlelkesek alakulata került ki győztesen. Utóbbi hetespárbaj után.
A bronzmeccsen és a fináléban ugyancsak egy találat döntött: a Haverok ünnepelhetett harmadik helyet, a Kamlelkesek csapata hódította el a rangos torna kupáját.
A legjobbak értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak, és különdíjak is gazdára találtak.
Eredmények, a csoportkör végeredménye, A csoport: 1. Cinborák 12 pont, 2. Nívó 7, 3. Herend 6, 4. Anda 2, 5. Litér 1. Továbbjutott: Cinborák, Nívó, Herend.
B csoport: 1. Team of the Week 9, 2. Csontdarálók 7, 3. Bakony Betti Padló 6, 4. Lénárt autó Mistiqum 5, 5. Légió 1. Továbbjutott: Team of the Week, Csontdarálók, Bakony Betti Padló, Lénárt autó Mistiqum (legjobb negyedikként).
C csoport: 1. Oktán 10, 2. Haverok 10, 3. Profi Padló 4, 4. Öregfiúk 4, 5. Fújtatók 0. Továbbjutott: Oktán, Haverok, Profi Padló.
D csoport: 1. Qubee Barbershop 12, 2. Blancók 7, 3. Cemix 4, 4. Magyarpolány 2, 5. Dream Team 2. Továbbjutott: Qubee Barbershop, Blancók, Cemix.
E csoport: 1. Kamlelkesek 9, 2. Ági Boltja 9, 3. Irsai Olivér 7, 4. Gépágyú 4, 5. Gólvágók 0. Továbbjutottak: Kamlelkesek, Ági Boltja, Irsai Olivér.

Egyenes kieséses szakasz, nyolcaddöntő: Cinborák-Cemix 0-0, hetesekkel: 2-1. Team of the Week-Irsai Olivér 2-0. Oktán-Bakony Betti Padló 1-3. Qubee Barbershop-Lénárt autó Mistiqum 3-2. Kamlelkesek-Herend 4-1. Nívó-Profi Padló 0-3. Csontdarálók-Blancók 1-0. Haverok-Ági Boltja 3-0.
Negyeddöntő: Cinborák-Bakony Betti Padló 0-0, hetesekkel: 4-3. Team of the Week-Qubee Barbershop 2-1. Kamlelkesek-Csontdarálók 2-0. Profi Padló-Haverok 0-1.
Elődöntő: Cinborák-Team of the Week 2-1, Kamlelkesek-Haverok 1-1 (hetesekkel a Kamlelkesek jutott tovább).
A harmadik helyért: Haverok-Team of the Week 3-2.
A döntőben: Cinborák-Kamlelkesek 1-2.
A különdíjasok, a legjobb kapus: Gyurmánczi Roland (Haverok). A legjobb játékos: Zuigéber Ákos (Team of the Week), gólkirály: Kocsis Ármin (Kamlelkesek).A legjobb U21-es játékos: Szalay Szabolcs (Cinborák). A legjobb szenior játékos: Fets Krisztián (Csontdarálók).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!