Merre tart a Telekom Veszprém?

2023.01.15. 15:00

Veol Sportpodcast: a cégvezető volt a vendégünk

Sok mindenben változott a Telekom Veszprém az elmúlt években, főleg, ami a játékospolitikát és a marketinget illeti. A Veol Sportpodcast aktuális adásában a legnagyobb Veszprém megyei klub életébe nyerhetünk bepillantást, Sevinger Zsolt cégvezető volt a vendégünk.

Horváth Gábor

Forrás: Telekom Veszprém

 

Sűrű, kemény és eredményes fél évet tudhat maga mögött a Telekom Veszprém, amely kis túlzással háromnaponta játszotta a meccseket az elmúlt hónapokban. Az NB I-ben mind a 13 találkozóját megnyerve vezeti a tabellát a csapat. A Bajnokok Ligájában az A csoportban az éllovas Paris SG-vel azonos pontszámmal másodikok a bakonyiak, akik ősszel nem mellesleg megnyerték a SEHA Ligát.

A Veszprém mindössze egyetlen vereséget szenvedett a szezon első felében, a Bajnokok Ligájában a PPD Zagreb otthonában maradt alul november végén.

Momir Ilics legénysége erős, karakteres, gyors csapat képét mutatta az elmúlt időszakban, de a szezon fele, a nehezebbik része még hátravan…

Nemcsak az együttesre érdemes figyelni, maga a klub is folyamatosan erősödött, ez több területen is tetten érthető, de talán érdemes kiemelni azt, hogy a Magyar Marketing Szövetség nemrég közzétett felmérése alapján a Telekom Veszprém a harmadik legértékesebb sportcsapat ma Magyarországon. Ez sok mindent elmond a klubról, amelyet csak két labdarúgó-együttes: a Ferencváros és a magyar válogatott előzött meg ebben a rangsorban.

Podcastunk vendége a Veszprém Handball Team Zrt. cégvezetője, Sevinger Zsolt volt, akitől megtudtuk, merre tart megyénk legnagyobb sportegyesülete.

Sevinger Zsoltot kérdeztük átigazolási politikáról, gazdasági helyzetről, játékosokról, szurkolókról, a klub marketingeredményeiről, illetve törekvéseiről, és a cégvezető azt is elárulta, mit tenne, ha végre sikerülne elhódítani a Bajnokok Ligája-trófeát.


 


 

Témája van, hozzászólna, kérdezne?

Írjon erre a címre: [email protected]


 


 

képalá:

Sevinger Zsolt cégvezető Fotó: Telekom Veszprém

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!