Megbotránkoztató viselkedés

2023.04.16. 11:36

Botrány a veszprémi kézilabdameccsen

Szurkolói nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán a Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I-es kézilabdacsapata. A címzett a szombati ellenfél Ferencvárosi TC.

Horváth Gábor

Az ominózus eset: a 48. percben villant piros, Debreczeni Dávid nem igazán értett egyet az ítélettel

Fotó: Nagy Lajos

A közzétett írás az alábbiakat tartalmazza:

„A szombati Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni K&H Liga-mérkőzésen a Ferencvárosi TC játékosa, Debreczeni Dávid piros lapos kiállítását követően sportolóhoz méltatlan módon viselkedett. A lelátón, gyermekek szeme láttára, többeket megbotránkoztató módon, a nemi szervével imitált mozdulatokkal fejtette ki nemtetszését. Ezt a viselkedést minősíthetetlennek tartjuk, és teljes mértékben elítéljük! Véleményünk szerint ez a magatartás megengedhetetlen! A fair play szellemében felkérjük a Ferencváros vezetőségét, hogy gondoskodjanak arról, hogy ilyen és ehhez hasonló szituáció többet ne fordulhasson elő!”

A nyílt levél aláírása: a Fejér-B.Á.L. Veszprém szurkolói.

Debreczeni Dávid – aki korábban vármegyénkben is szerepelt, a Balatonfüredi KSE játékosa volt – a 48. perc elején kapott piros lapot. Éles Benedek ellen szabálytalankodott csúnyán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!